Aktuellt
Mina
sidor
Forum
Betyg totalt: 19 535 733  Betyg idag: 9 944  Besökare idag: 9 999

Låt oss berätta för dig vad du tycker om film!

Admin

Filmtips. Alltid ett leende på läpparna efter bion? Köpa dvd utan risk att du blir besviken? Låt oss hjälpa dig nå dit! På filmtipset får du filmtips anpassade efter din egen personliga smak. Förutom personliga filmtips hittar du vad som går på tv, ett aktivt filmforum, nya trailers, välskrivna recensioner, filmdate-funktion och mycket mycket mer. Helt enkelt allt kring film. Givetvis gratis.

Bli medlem här!

Den här sajten använder sig av Cookies

TV-kolumn 8-11/3

Albion 2010-03-08       Forumdiskussion[6]

Så var Vasaloppet över för denna gången och årets exempellösa möjligheter till förberedande träning mynnade ut i ett energiflöde av sällan tidigare skådat slag. Denna vecka kör vi återhämtning i tv-soffan och har du hunnit torka munnen ren från söndagens blåbärsoppa och snoret ur mustachen så är det bara att klicka på länken så får du veckans tv-tips.

Läs hela TV-kolumnen

bild

Reboot av Polisskolan?

Magnus 2010-03-05       Forumdiskussion[0]

Comingsoon.net rapporterar att Warner Bros. planerar att göra en ny lansering av Polisskolan från 1984 tillsammans med den ursprungliga producenten Paul Maslansky. Ingen regissör eller manusförfattare har ännu knutits till projektet, så med lite tur kanske det stannar vid en tanke...

Senaste kolumnen:
bild

James Camerons Avatar

SOLSKEN 2009-09-22       Forumdiskussion[105]

När Titanic blev filmhistoriens mest påkostade film (200 miljoner dollar) och samtidigt den mest framgångsrika, samt vann hela 11 Oscar, undrade alla vad James Cameron skulle hitta på efter det. Att det tog honom 12 år för att leverera sin nästa spelfilm är knappast överraskande.

Äldre artiklar more

Länkar

Frågesport för dig som älskar film

Premiärer

- Remake på Taxi Driver?
- Filmtipset blir forskningsföremål
- Caresumers - Du bestämmer

Kolumner

- TV-kolumn 8-11/3 Nyhet!
- James Camerons Avatar
- Evil Dead - En Kärleksförklaring
- Nordiskt Panorama: Backlash eller bullshit
- Filmfestival: Seoul-Stockholm
- Brian McGill vill ändra filmsverige

Sajtnyheter

- Sommel.se gör testsändningar med webbTV!
- Stora ISP-problem

- Luftslottet som sprängdes
- Percy Jackson - Kampen om åskviggen
- Vittne till ett krig
Totalt antal recensioner: 6368

Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten