Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 2 106 Besökare idag: 6 758
annons
annons
Laddar...

Senaste tidens driftproblem: kom med input!

OscarEriksen 2017-12-06

Hej!

Som ni säkert märkt av har Filmtipset svajat en hel del upp och ned på senaste tiden, och varit lite seg. Vi undersöker underliggande problematiken, men hade uppskattat oerhört mycket om ni kan kommentera på denna artikel om ni upplever att det blir segt när ni försöker göra någonting specifikt på sajten eller om det är just allmänt. Vi har självklart larm påkopplat så vi försöker vara snabba på bollen när någonting händer.

Vad gäller presentation av oss, och våra framtidsplaner för sajten så kommer det givetvis. Vi försöker ta en sak i taget och först fixa prestandaproblemen på servrarna, men sen har vi även introducerat oss internt i adminforumet och kommer senare även gå ut med information publikt.

Må bäst!


Kommentarer (26)

 
Premiärer
13/12 - Star Wars: The Last Jedi
5/1 - The Party
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Mother!
Dunkirk
Batman and Harley Quinn
Maria Wern - De döda tiger
Bananas
Totalt antal kommentarer: 1714187
Senaste recensioner
Mupparna på Manhattan
Den onda cirkeln
The Prophet's Game
Hajen
Split
Totalt antal recensioner: 8103
Kolumner
Nya medlemmar
stenemanuel
Konsum
verher123456
verher0998
movienisse
Nya denna vecka: 19  Totalt: 121191
Filmtipsets Länkar
Rekommenderade sajter
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor