Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 480 Besökare idag: 4 357
annons
Laddar...

Stockholm Filmfestivals program + tävling!

AndreasKällman 2016-10-25

Om två veckor drar Stockholm Filmfestival igång igen, vi på Filmtipset är såklart väldigt förväntansfulla och ser detta som ett av årets självklara höjdpunkter!

"Under 12 dagar i november lyser vi upp höstmörkret med fantastiska filmer, de bästa festerna och spännande möten med filmpersonligheter. Filmfestivalen lockar hit de stora stjärnorna och tidigare har bland andra Quentin Tarantino, Uma Thurman och David Lynch besökt festivalen!
Under festivalen visas över 190 filmer från 60 olika länder vilka du som medlem kan ta del av! I år får vi även besök av filmens egna gudfader, Francis Ford Coppola, som är årets vinnare av Stockholm Lifetime Achievement Award.
Utöver själva festivalen kan du som medlem ta del av våra exklusiva medlemsvisningar under hela året. Du har även fritt tillträde till Stockholms Filmfestival Junior, där vi har filmvisningar för barn och unga under fem dagar i april! Som medlem stöttar du även våra internationella filmprojekt, bland annat Filmskolan utan gränser där vi samarbetar med Rädda barnen för att skapa film över nationsgränserna för barn och unga."

Bli medlem du också! Här blir du medlem.

Programmet för årets festival släpptes här om dagen, så vi tänkte underlätta för er att hitta när och var alla filmer spelas. Till detta bidrar vi ju givetvis med våra egna filmsidor för respektive film, per dag.

I år har vi även ett samarbete med festivalen och tävlar ut medlemskort som ger rabatterat inträde, över 10 exklusiva förhandsvisningar och mycket mer! Tävlingen hittar du här.

Klicka på respektive datum för att se det datumets program:

Onsdag 9/11
Under the Gun
As You Are
I, Daniel Blake
Author: The JT LeRoy Story
Life, Animated
Paris 05:59

Torsdag 10/11
Under the Shadow
Indignation
The Land
Weiner-Dog
The Lure
Min Pappa Toni Erdmann
Other People
Swiss Army Man
American Pastoral
24 Veckor
Mitt liv som Zucchini

Fredag 11/11
As I Open My Eyes
Dog eat Dog
Being 17
Raving Iran
Katie Says Goodbye
Lovesong
The Handmaiden
Lion
The Wailing
Nelly

Lördag 12/11
The Void
Sticky Notes
Missing You
A United Kingdom
Hell or High Water
After Love
In Dubious Battle
Dreamland
Prevenge

Söndag 13/11
Arrival
The Fixer
Between Us
Southside With You
Train to Busan
Are We Not Cats
Kills on Wheels
The Greasy Strangler
Faultless

Måndag 14

Tisdag 15/11

Onsdag 16/11

Torsdag 17/11

Fredag 18/11

Lördag 19/11

Söndag 20/11


Kommentarer (0)

 
Viktig information
Filmtipset.se tillhandahåller ett oberoende socialt nätverk. För att du skall kunna använda delar av tjänsten måste du ge oss vissa uppgifter om dig själv; uppgifter som Adhype AB ansvarar för att de används på rätt sätt. Denna sekretesspolicy redogör för den information som samlas in om dig, hur vi använder den, hur vi skyddar den och vilka alternativ du har när det gäller att välja vilken information du vill ge oss. Från 25 maj 2018, då EU-reglerna GDPR infördes, har Adhype AB infört principen att enbart behålla medlemskap som har visat aktivitet (inloggning eller liknande bekr¨ftelse) under de senaste 12 månaderna. Om du har frågor som rör våra rutiner om sekretess eller denna sekretesspolicy kan du skicka dem via e-post till: info@adhype.se
Mest diskuterade filmer
Once Upon a Time in Hollywood
Den skyldige
Midsommar
Flykten från DDR
The Warriors - Krigarna
Totalt antal kommentarer: 1744110
Senaste recensioner
Cannibals
The Favourite
G.I. Joe: Retaliation
Army of Darkness - Evil Dead III
Ett fall för Johnny Cousin
Totalt antal recensioner: 8203
Kolumner
Nya medlemmar
joakim 911018
jocke 911018
beringskolan
Bergarn1
PulseWidth
Nya denna vecka: 9  Totalt: 122187
Filmtipsets Länkar
Rekommenderade sajter


Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor