Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 338 Besökare idag: 4 773
annons
Laddar...

Topp 5: Bästa 50+ tum 4K-TV för under 15.000 kr

AndreasKällman 2017-04-28

Aldrig tidigare har du kunnat få så bra bild för en så liten slant hemma i ditt vardagsrum. Alla filmälskares mittpunkt i hemmet är självklart TV:n, en tunn skärm som öppnar ett fönster till en värld du aldrig fått uppleva annars.

Med krav på fantastiska filmupplevelser följer också krav på fantastisk elektronik – med det sagt vill ingen behöva belåna huset för att köpa en TV.

In stiger filmtipset! Vi har satt ihop en grym lista med de bästa TV-skärmarna över 50 tum, under 15.000 kr. Alla är såklart 4K Ultra HD. Såhär efter löning också, perfekt? Ja visst!

1. På första plats, hittar vi den riktigt vassa LG - 55UH750V

En Smart-TV med HDR, en uppsjö av integrerade streaming-tjänster som Netflix, Viaplay, SF Anytime, mfl. WebOS 3.0 och ultraslim. 55 tum av riktigt högkvalitativ TV bådar för en grym filmupplevelse. Att den dessutom har ett riktigt stabilt och imponerande Dolby-ljudsystem är nästan bara grädde på moset av denna TV:s gedigna resumé.

Den är definitionen av ett fynd, nästan skamligt att inte slå till! Och billigast hittar du den här.

2. På andra plats hittar vi den billigaste bland gänget, vilket dock inte betyder att de har snålat på kvalitet! Utan att de har tänkt till ordentligt innan de byggde den.
Philips - 55PUS656

En Android Smart-TV med Philips Pixel Precis Ultra HD-motor ger knivskarp bild i 4K ultra-HD, såklart med alla tillbehör och ingångar du förväntar dig. Dessutom 'Micro Dimming Pro' för riktigt djup svärta och tresidig Ambilight för en mjuk ljusbild i rummet.

Vad väntar du på? Den finns galet billigt här!

3. Nu kommer vi in på den riktiga storsäljaren i gruppen. Ett säkert val utan att kompromissa på varken bildkvalité eller tillbehör.
LG - 55UF850V

Tekniskt sett är detta "storebror" till vår listetta, men vi valde att sätta den ett par steg ner på listan bara på grund av att det är föregående års modell. Kvalitetsmässigt står den dock stark! LCD, 4K Ultra-HD Smart-TV, precis som de tidigare. Detta är även den enda 3D-TV:n i gruppen! Den enda egentliga skillnaden mellan denna och TV:n vi har valt att ha på sista plats i denna topp-lista är att detta är en smart-tv, vilket den andra inte är. Men båda har fantastisk bildkvalitet för väldigt bra pris. Precis som vår list-etta!

TV:n som står stolt i många svenska vardagsrum hittar du för bäst pris här!

4. Näst på tur är den största TV:n vi har med här. Hela 58 tum 4K Ultra-HD, Firefox Smart-TV. Panasonics bidrag till vår lista.
Panasonic - Viera TX-58DX700E

HDR, backbelyst monsterskärm inriktad mot ett riktigt fläskigt bioljud. Vi har valt att ha den lite lägre på listan på grund av sin lite lägre energiklass och snäppet lägre uppdateringsfrekvens. Det till trots så får du stor skärm med många högkvalitativa filmkvällar i sig!

Och all denna TV hittar du för ett löjligt bra pris här!

5. Sist, men inte minst! Den enda icke Smart-TV:n i vår lista. Men idag, med Blu Ray, Chromecast och Apple TV – vad gör det?
LG - 55UF675V

Denna är näst intill identisk med vårt tredje-val (förutom Smart-TV och 3D-TV) vilket i sin tur är "storebrodern" till vårt förstahands-val. Detta är alltså precis som de en riktigt bra TV! 4K Ultra-HD och även detta en stor sälj-succé!

Den här får du för bäst pris här!

Där har ni den; Filmtipsets topplista på fem oerhört bra TV-apparater. Alla 50+ tum, alla för under 15.000 kr och alla kommer garanterat ge dig många fantastiska filmkvällar!


Kommentarer (7)

 
Viktig information
Filmtipset.se tillhandahåller ett oberoende socialt nätverk. För att du skall kunna använda delar av tjänsten måste du ge oss vissa uppgifter om dig själv; uppgifter som Adhype AB ansvarar för att de används på rätt sätt. Denna sekretesspolicy redogör för den information som samlas in om dig, hur vi använder den, hur vi skyddar den och vilka alternativ du har när det gäller att välja vilken information du vill ge oss. Från 25 maj 2018, då EU-reglerna GDPR infördes, har Adhype AB infört principen att enbart behålla medlemskap som har visat aktivitet (inloggning eller liknande bekr¨ftelse) under de senaste 12 månaderna. Om du har frågor som rör våra rutiner om sekretess eller denna sekretesspolicy kan du skicka dem via e-post till: info@adhype.se
Mest diskuterade filmer
Once Upon a Time in Hollywood
Den skyldige
Flykten från DDR
Bloodfist VIII: Trained to Kill
Under pyramiden
Totalt antal kommentarer: 1744139
Senaste recensioner
Cannibals
The Favourite
G.I. Joe: Retaliation
Army of Darkness - Evil Dead III
Ett fall för Johnny Cousin
Totalt antal recensioner: 8203
Kolumner
Nya medlemmar
joakim 911018
jocke 911018
beringskolan
Bergarn1
PulseWidth
Nya denna vecka: 8  Totalt: 122187
Filmtipsets Länkar
Rekommenderade sajter
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor