Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 749 Besökare idag: 4 862
annons
annons
Laddar...

Tv-kolumnen är snart tillbaka!

KyLLo 2015-09-14

Vi beklagar verkligen att det obestämda uppehållet för tv-kolumnen har blivit längre än någon hade räknat med. Men nu händer det plötsligt saker. Måndag den 19 december är den tillbaka.

Uppdatering 2016-12-16:

Jag vill vara tydlig med att tv-kolumnen inte har lagts ned och att uppehållet inte beror på att någon vill att den ska läggas ned, utan andra orsaker.

Hösten 2015 gjorde tv-kolumnen ett planerat uppehåll i samband med ett naturligt förändringsarbete i syfte att förbättra tv-kolumnen. Omständigheter gjorde att arbetet stannade upp helt. 2016 har inget arbete pågått på redaktionen, förrän nu i vinter. Eftersom det finns ett intresse bland både kolumnister och andra användare att kolumnen ska komma tillbaka har kolumnisterna återupptagit arbetet där det slutade för ganska exakt ett år sedan.

Det kan bli vissa förändringar i tv-kolumnen nästa år. Men alla detaljer för tv-kolumnen framöver är inte klara än. Tv-kolumnisterna hänvisas till "diskussionsbordet" för vidare förhandlingar.

Glada hälsningar från tv-kolumnisterna på Filmtipset.


Kommentarer (8)

 
Premiärer
Visa mer
Mest diskuterade filmer
Mary Queen of Scots
Shoplifters
Rampage: Big Meets Bigger
Vågen
Free Solo
Totalt antal kommentarer: 1737534
Senaste recensioner
Olofs frostiga äventyr
Slender Man
Annie
Mördaren - en helt vanlig person
ReGOREgitated Sacrifice
Totalt antal recensioner: 8197
Kolumner
Nya medlemmar
sebengtma
Rogerhj
Petta59
Moli031
Ektomorph
Nya denna vecka: 7  Totalt: 121972
Filmtipsets Länkar
Rekommenderade sajter
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor