Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 534 Besökare idag: 5 163
annons
annons
Laddar...
 

112 bröllop

Originaltitel: 112 Weddings
Regissör:Doug Block
Utgivningsår:2014
Längd: 95 min
Antal betyg:38 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om 112 bröllop:

Efter att ha filmat bröllop i två decennier började Doug undra vad som hade hänt med dessa par. Under filmens gång börjar han leta upp vissa av paren vars bröllop han filmat. Är de fortfarande tillsammans? Har deras giftermål blivit så som de trodde? Vad är deras råd till unga par som ska gifta sig?

Liknande filmer

Titel: Att skiljas
Originaltitel: Att skiljas
Regissör: Karin Ekberg
År: 2014
Film nr.: 109851
Att skiljas
- Visa fler...

Skådespelare:

Manus:

Doug Block

Genre:

Dokumentär

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 112618
Diskussioner om 112 bröllop  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om 112 bröllop (2 st)
Zipper (Anmäl)   11/11 2014
Intressant med alla tillbakablickar, ganska bitterljuvt oftast (eller bara bittert). Kul koncept som var väl genomfört, men lite väl amerikanskt för att jag ska kunna relatera till allt.
hestret (Anmäl)   1/8 2014
Typ helt okej film på en för mig spännande idé, men den saknar till synes helt en idé eller en tes. Filmar mest par och hoppas på att det händer intressanta saker. Detta gör det ju till viss del och vi bjuds på ett par fina historier, men summan blir mindre än dess beståndsdelar på något sätt. Klipptekniken med att spela glada bröllopsscener mot film från idag är både ganska förutsägbar och effektiv. Svag stabil trea. 47/100
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor