Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 384 Besökare idag: 4 410
annons
annons
Laddar...
 

50 Years! Of Love?

Originaltitel: 50 Years! Of Love?
Regissör:Karin Slater, Steven Bartlo
Utgivningsår:2008
Längd: 86 min
Antal betyg:2 betyg
Betygsätt:

Om 50 Years! Of Love?:

Är det möjligt att leva tillsammans ett helt liv? I så fall hur och vad kan man egentligen begära av varandra? De eviga frågorna ställer sig Karin och Steven som träffades i Indien, men har svårt att synkronisera sina liv. Hon älskar värmen i Sydafrika, han vill inte överge sitt Kanada, och de bestämmer sig för att försöka ta reda på hur andra par gör för att leva tillsammans. Vad händer med sexlusten om man varit gift i femtio år? Vad betyder trohet i tvåsamheten? Vad innebär det att leva med flera fruar? Och är ett långt förhållande värt det man missar: möjligheten till one night stands, nya intryck, kickar? 50 Years! Of Love? är en film fylld av frågor vi alla ställer oss, men med många människors recept för ett lyckligt liv och svar på vad kärlek kanske är.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Produktionsland:

Sydafrika
Filmnummer: 80815
Diskussioner om 50 Years! Of Love?  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om 50 Years! Of Love? (0 st)
Skriv den första kommentaren till denna film.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor