Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 516 Besökare idag: 5 237
annons
Laddar...
 

A Merry War

Originaltitel: Keep the Aspidistra Flying
Regissör:Robert Bierman
Utgivningsår:1997
Längd: 101 min
Antal betyg:42 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om A Merry War:

Gordon jobbar på ett reklamföretag. Övertygad om sin egen förträfflighet som poet och författare slutar han sitt jobb och får på allvar uppleva fattigdomen.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Richard E Grant, Helena Bonham Carter, Jim Carter, Julian Wadham, Harriet Walter, Ben Miles, Lesley Vickerage, Barbara Leigh-Hunt, Liz Smith, John Clegg

Manus:

George Orwell, Alan Plater

Genre:

Komedi, Romantik

Produktionsland:

Storbritannien
Med i listor: George Orwell
Filmnummer: 7906
Diskussioner om A Merry War  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om A Merry War (3 st)
Salvation_Mind (Anmäl)   26/6 2014
Kan inte annat än hålla med föregående kommentarer. Tack vare sista halvan började det kännas som en fyra, men riktigt så snäll ska jag inte vara idag utan kände att det var något litet som saknades.
Sarakin76 (Anmäl)   6/9 2006
Håller med Steerpike att Gordon irriterar en som fan i början men så är han ju aspirerande poet. Mycket enkel och bra film om hur det kan gå här i livet.
Steerpike (Anmäl)   11/12 2004
Småputtrigt halvrolig, men man blir ju bara så arg på honom! Mer irriterande än något annat. Men lysande skådespelare. Scenen där de beställer mat av den infame kyparen är obetalbar!
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor