Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 547 Besökare idag: 5 315
annons
Laddar...
 

A Piece of Our Life

Originaltitel: Kakera
Regissör:Momoko Andô
Utgivningsår:2009
Längd: 107 min
Antal betyg:34 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om A Piece of Our Life:

Passiv litteraturstudent blir uppvaktad av protesdesigner i japanska indiefilmens "Fucking Åmål". Här skjuts Amors pilar förbi flickduon, rakt genom det konservativa Japan i en ”coming of age”-film som utmanar all sexualkategorisering. En regidebut baserad på populär manga, med musik komponerad av forne Smashing Pumpkinsgitarristen James Iha.

Liknande filmer

Titel: Love Kill Kill
Originaltitel: Rabu Kiru Kiru
Regissör: Shin\'ya Nishimura
År: 2004
Film nr.: 49058
Love Kill Kill
Titel: Nana
Originaltitel: Nana
Regissör: Kentarô Ôtani
År: 2005
Genre: Drama, Romantik
Film nr.: 36545
Nana
- Visa fler...

Skådespelare:

Hikari Mitsushima, Rino Katase, Masahiko Tsugawa, Ken Mitsuishi, Toshie Negishi, Ryû Morioka, Tasuku Nagaoka, Eriko Nakamura, Megumi Ôhori

Manus:

Yuko Shiomaki

Genre:

Drama

Produktionsland:

Japan
Filmnummer: 77244
Diskussioner om A Piece of Our Life  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om A Piece of Our Life (4 st)
levelfive (Anmäl)   13/5 2012
Jag tycker den var mycket bra - kanske lite lång dock - men betygsmässigt kan det kanske bli en 4a vid en omtitt...det får bli en stark 3a så länge...
nepelope (Anmäl)   24/11 2009
filmen väger ostadigt mellan en 2:a och en 3:a, det finns en del som är lite tveksamt, exempelvis den rätt onyanserade skildringen av männen, och filmen är ju lite lång, men jag tycker ändå att Haru är en så pass häftig karaktär och hanteringen av kärlek och sexualitet är hyfsat intressant, så den hamnar på 3:an för mig.
Tonti (Anmäl)   11/11 2009
Rätt outhärdlig p.g.a. sin överdrivna längd. Rätt svag på alla sätt och vis men hade ändå kunnat vara okej. Ang, ang. Allt kan ju inte gå vägen här i livet.
KimEkberg (Anmäl)   10/11 2009
idel skräp, även om det finns små doser av söthet. men så finns det också en läskburk som blir en tvåhuvad duva, och ett par akter för mycket för acceptansen.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor