Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 358 Besökare idag: 4 470
annons
Laddar...
 

A Snow Globe Christmas

Originaltitel: A Snow Globe Christmas
Regissör:Jodi Binstock
Utgivningsår:2013
Längd: 89 min
Antal betyg:34 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om A Snow Globe Christmas:

Medan hon håller sin favorit-snökula beklagar sig en cynisk och utbränd TV-producent över att filmerna hon producerar är lögner som får folk att tro att drömmar kan bli till verklighet. Upprörd försöker hon att ta sönder kulan, men när hon slår den mot sitt huvud är det hon och inte kulan som blir utslagen. Hon vaknar upp i en perfekt och snötäckt by, precis som den i hennes snökula, där hon är gift med en charmig snickare och är mor till två barn. Alla är övertygade om att hon lider av minnesförlust när hon hävdar att hon inte vet var hon är. Med hjälp av sin nya familj och energiska skyddsängel börjar hon acceptera att hennes nya drömliv är verkligt, men när hennes storstadscynism och dåliga instinkter börjar influera byn negativt börjar hon tvivla på om hon verkligen hör hemma där.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Alicia Witt, Donald Faison, Christina Milian, Trevor Donovan, Art LaFleur, Damoni Burkhardt, Hayden Faraday, Francia Raisa, Logan Binstock, Jackie Moore, Amy Ryder, Alex Ball, Brody Hutzler, Diahnna Nicole Baxter, Henry Platt, Tyler Griffin, Talia Jackson

Manus:

Naomi L Selfman

Genre:

Drama, Familjefilm, Fantasy

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 111104
Diskussioner om A Snow Globe Christmas  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om A Snow Globe Christmas (2 st)
yrkeschaufföre (Anmäl)   19/11 2017
Jamen!! nu har jag missat början två gånger. Typisk julfilm men med Donald och Christina och det hjälper upp betyget. Nu ska jag bara försöka se början åxå.
TJ (Anmäl)   14/12 2014
Ännu en julfim. Var kan man göra sånt här, jo i USA. Här skulle den skulle hamna i soptunnan innan manus var utprintat. Jag gillar det. Så fånigt men så skönt i hjärtat. Det är väl inte helt fel att känna värme i hjärtat, öven om det bara är i fantasin, som motvikt till alla socialrealistiska eländesskildringar. Åtminstone över jul!
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor