Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 498 Besökare idag: 5 944
annons
Laddar...
 

Abducted in Plain Sight

Originaltitel: Abducted in Plain Sight
Regissör:Skye Borgman
Utgivningsår:2017
Längd: 91 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Abducted in Plain Sight:

Året är 1974 i en sömnig stad i Idaho då tolvåriga Jan Broberg blir kidnappad av en granne. Men när de arresteras och dottern återvänds väljer familjen att inte åtala hennes kidnappare. Dokumentären undersöker förnekelse och förlåtelse i sitt kartläggande av de komplexa relationer som i detta fall uppstår mellan offer, familj och förövare.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Manus:

Skye Borgman

Genre:

Dokumentär

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 133431
Diskussioner om Abducted in Plain Sight  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Abducted in Plain Sight (6 st)
gjoob (Anmäl)   21:56 6/5
Smått osannolik historia, men jag gissar att det är klippningen som gör att historien ibland blir lite svår att följa.
NoWireHangers (Anmäl)   00:30 26/3
Fascinerande historia. Ibland,särskilt i början, hoppar den lite fram och tillbaks i tid vilket gör det lite svårt att greppa exakt i vilken ordning vissa händelser skedde. Som många andra kommenterat här och på andra ställen är föräldrarna verkligen extremt naiva och korkade, men det mest upprörande är att de lät sig utpressas för att skydda sig själva från att (inte särskilt allvarliga) uppgifter skulle hållas hemliga. Hur kan man låta nån komma undan med att ha kidnappat ens dotter för att undvika att folk ska få reda på att man runkat av honom i en bil? Här hade man säkert kunnat utforska hur mormonkyrkan format deras mentalitet i vissa frågor men det gör filmen inte alls. 3
Krille80 (Anmäl)   23:38 12/3
Gillar man True crime så är detta en dokumentär man absolut inte får missa. Aldrig har väl talesättet "När verkligheten överträffar dikten" passat bättre än just här. Inte ens de bästa författarna i världen hade kunnat komma på en historia som detta. Jag kommer aldrig behöva se om denna film för denna historia kommer stanna i minnet. Fascinerande!
Sajmlajm (Anmäl)   19:20 6/2
Intressant historia om hur naiva människor kan vara och hur manipulativa människor kan vara. Storyn är det som är intressant medan dokumentären är upplagd på ett klassiskt amerikanskt sätt.
Rune2000 (Anmäl)   21:39 1/2
Blir mest förbannad på de korkade föräldrarna som gick med på så mycket.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Abducted in Plain Sight
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor