Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 640 Besökare idag: 4 535
annons
Laddar...
 

All I See Is You

Originaltitel: All I See Is You
Regissör:Marc Forster
Utgivningsår:2016
Längd: 110 min
Antal betyg:50 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om All I See Is You:

En blind kvinnas förhållande till sin man förändras när hon återfår sin syn.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Blake Lively, Jason Clarke, Ahna O'Reilly, Miquel Fernández, Xavi Sánchez, Yvonne Strahovski, Wes Chatham, Danny Huston, Kaitlin Orem, Stacee Vatanapan, Sirinya Bishop, Bonnie Zellerbach, Sahajak Boonthanakit

Manus:

Marc Forster, Sean Conway

Genre:

Drama, Mysterium

Produktionsland:

Thailand, USA
Filmnummer: 122929
Diskussioner om All I See Is You  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om All I See Is You (3 st)
Christofer (Anmäl)   14:31 15/7
Det här hade nog kunnat bli riktigt bra om det inte varit så himla svårt att hänga med i svängarna vid flera tillfällen. Detaljer som ena stunden kändes självklara blev plötsligt tveksamma i mina ögon och jag blev förvirrad om och om igen. När eftertexterna började rulla var jag skamset nog tvungen att googla mig fram till hur jag skulle tolka slutet. Det är ju tyvärr inget bra betyg för en film känner jag.
mammene (Anmäl)   09:22 16/6
Det får bli en trea av det svagare slaget, det var mycket som låg under ytan och guppade, men det som jag retade mig på var att det ville vara för mystiskt för sitt eget bästa och jag fick inte riktigt ihop det. Att hon betedde sig väldigt konstigt emellanåt kan jag väl köpa, men det var svårt att inte reta upp sig på hennes beteende. Lite konstig film.
Tatty (Anmäl)   11:17 27/5
Den var inte dålig men kändes lite typiskt när det äntligen vänder för henne att hon får det hon drömmer om så är det något som är väldigt komplicerat hos henne. Det är det som gör filmen komplicerad men ändå spännande. Gillade henne som gör rollen bra, Blake Lively.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor