Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 310 Besökare idag: 4 255
annons
Laddar...
 

Angry Video Game Nerd: The Movie

Originaltitel: Angry Video Game Nerd: The Movie
Regissör:James D Rolfe, Kevin Finn
Utgivningsår:2014
Längd: 115 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Angry Video Game Nerd: The Movie:

Angry Video Game Nerd recenserar tv-spel som han tycker är dåliga och efter att flera av hans fans frågat om han kan recensera E.T. till Atari 2600 bestämmer han sig för att göra det om han hittar något exemplar av spelet där de sägs vara nedgrävda. Samtidigt får myndigheterna för sig att han spionerar på Area 51 vilket leder till problem för honom.

Liknande filmer

Titel: Video Games: The Movie
Originaltitel: Video Games: The Movie
Regissör: Jeremy Snead
År: 2014
Film nr.: 112441
Video Games: The Movie
Titel: Suburban Knights
Originaltitel: Suburban Knights
Regissör: Doug Walker
År: 2011
Genre: Komedi, Äventyr, Fantasy
Film nr.: 90989
Suburban Knights
Titel: Kickassia
Originaltitel: Kickassia
Regissör: Doug Walker
År: 2010
Genre: Komedi, Action
Film nr.: 85839
Kickassia
Titel: Ashens and the Quest for the GameChild
Originaltitel: Ashens and the Quest for the GameChild
Regissör: Riyad Barmania
År: 2013
Genre: Komedi, Äventyr
Film nr.: 106677
Ashens and the Quest for the GameChild
Titel: To Boldly Flee
Originaltitel: To Boldly Flee
Regissör: Doug Walker
År: 2012
Genre: Komedi, Äventyr, Science Fiction
Film nr.: 100289
To Boldly Flee
- Visa fler...

Skådespelare:

James D Rolfe, Jeremy Suarez, Time Winters, Nathan Barnatt, Sarah Glendening, Helena Barrett, Bobby Reed, Stephen Mendel, Eddie Pepitone

Manus:

James D Rolfe, Kevin Finn

Genre:

Komedi, Äventyr, Science Fiction

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 112501
Diskussioner om Angry Video Game Nerd: The Movie  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Angry Video Game Nerd: The Movie (17 st)
karlmats (Anmäl)   22:50 14/7
Jag gillar AVGN och Rolfes hjärta är verkligen inne i det här projektet, den låga budgeten är mest charmig och de gör mycket av den även om vissa effekter verkligen är helusla. Samtidigt så är det ju också en form av hyllning till det usla så det vore ju konstigt annars. Allt hjärta till trots så har man inte riktigt material för nästan två timmar. Jag fullständigt älskar det faktum att Rolfe lyckats crowdsourca ihop budgeten till att få göra den här filmen, och delar är väldigt underhållande, men helheten räcker inte till mer än en ganska stark 2a.
tetsuo (Anmäl)   1/11 2016
Varför valde James en noplis som sidekick istället för Mike? Har förstått att det var pga praktiska skäl, men en noplis? I rather have diarreha through my penis than watch this shit.
Rock Snack (Anmäl)   18/2 2015
Jag önskar jag kunde säga att jag älskar den här filmen. Man har valt att verkligen trycka in allt och alla i filmen när man ändå håller på, vilket är kul, men det är på bekostnad av att filmen inte håller samman lika bra som den kunde ha gjort. Den är på tok för lång, innehåller alldeles för många scener som kunde klippts bort och många av skämten är helt enkelt lite för barnsliga. För en film som borde vara tajt och rapp så är den förvånansvärt lös och seg. Nörden är dock alltid nörden, alla cameos och popkulturreferenser var kul att se, storyn var faktiskt full med överraskningar och jag kan inte förneka att det kändes episkt att höra AVGN-ledmotivet i orkesterversion. Filmen var värt väntan; men är ändå, i slutändan, en besvikelse.
Grillo (Anmäl)   9/2 2015
Riktigt jävla awesome och precis vad jag väntat mig och hoppats på. För vad den är, är den underbar. Visst är det en film för och av fansen, och jag kan förstå att man kanske inte får så mycket ut av den om man inte redan gillar figuren, men gör man det så finns det här inte mycket mer än lite väl dåliga miniatyrer här och där att klaga på.
Cloudane (Anmäl)   29/12 2014
Man får ta det för vad det är och jag blev faktiskt väldigt underhållen av detta. Det märks verkligen hur mkt han har brunnit för det här projektet.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Angry Video Game Nerd: The Movie
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor