Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 372 Besökare idag: 4 606
annons
Laddar...
 

Any Way the Wind Blows

Originaltitel: Any Way the Wind Blows
Regissör:Tom Barman
Utgivningsår:2003
Längd: 127 min
Antal betyg:33 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Any Way the Wind Blows:

Antwerpen i Belgien, en vanlig sommardag, juni 2004. Åtta människor driver omkring på stadens gator. En äldre man har äktenskapsproblem, en kille stjäl sjukhusdroger, en biografmaskinist blir av med jobbet. Alla stöter på den mystiske Windman som bokstavligen blåser sig fram i tillvaron.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Frank Vercruyssen, Diane De Belder, Eric Kloeck, Natali Broods, Matthias Schoenaerts, Dirk Roofthooft, Jonas Boel, Titus De Voogdt, Sam Louwyck, Annick Christiaens, Cedric Faes

Manus:

Tom Barman

Genre:

Drama, Komedi

Produktionsland:

Belgien
Med i listor: Stockholm XIV Competition
Filmnummer: 16350
Diskussioner om Any Way the Wind Blows  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Any Way the Wind Blows (5 st)
OogieBoogieMan (Anmäl)   31/10 2006
Kanske en av dom mest svängiga filmerna jag har sett. Ascoolt i början när snubben går i tunneln. Tom Barman är bra!
lillao (Anmäl)   15/3 2004
Ja, en trea bra nära en fyra (kanske ändrar senare). Kul om man gillar dEUS och Toms andra musikprojekt att upptäcka små melodier (som en mobilsignal) i filmen. :-)
Juanito (Anmäl)   16/11 2003
Inga problem med texten när jag såg den heller. Kul med flamländska. "Vet du vad" t ex betyder samma sak som på svenska. En stark tre eller svag fyra. Får bli en trea tills vidare. Gillar ofta filmer med psykedeliska partysekvenser...
Bjönen_Plöta (Anmäl)   14/11 2003
Hade varit en fyra om det inte vore för att dom knarkade. Kan vi inte alla komma överrens om att knark är tidernas sämsta dramaturgiska verktyg? Den lider för övrigt av en del Pulp fictionsyndrom, men till skillnad från Pulpm fiction så bryr man sig om personerna i filmen... Hade inga problem med texten.
seven (Anmäl)   8/11 2003
attans irriterande att man inte kunde se halva texten. hoppas det är annorlunda på visningarna, även om jag inte tror det.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor