Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 423 Besökare idag: 4 396
annons
Laddar...
 

Aquaman

Originaltitel: Aquaman
Regissör:James Wan
Utgivningsår:2018
Längd: 143 min
Antal betyg:477 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Aquaman:

I Aquaman får vi följa halvmänniskan och halvatlanten Arthur Curry på hans livs resa – en resa som inte bara tvingar honom att möta sitt sanna jag, utan också upptäcka om han är värdig det han föddes till en kung.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Jason Momoa, Amber Heard, Willem Dafoe, Patrick Wilson, Nicole Kidman, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II, Temuera Morrison, Ludi Lin, Michael Beach, Randall Park, Graham McTavish, Leigh Whannell, Julie Andrews (röst), Djimon Hounsou (röst)

Manus:

Will Beall, David Leslie Johnson-McGoldrick

Genre:

Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy

Produktionsland:

USA, Australien
Filmnummer: 127859
Diskussioner om Aquaman  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Aquaman (44 st)
dudson (Anmäl)   12:29 7/6
Rejält fläskig superhjälte film som egentligen är stenkorkad. Aquaman känns ändå som ett nytillskott i denna oändliga genre. Det komiska är verkligen Lundgren i rött skägg samt en lite väl data gjord Dafoe#) Annars är effekterna guda benådade läckra och att filmen levererar med en skaplig story/feeling.
kryttan (Anmäl)   09:50 3/6
Svag 2:a svajande på gränsen till 1:a, så fruktansvärt dålig, men glänser till på vissa ställen vilket gör att den slipper 1:an. men vafan alltså?
Robkiller (Anmäl)   01:18 23/5
Det här var ju stendumt och för det mesta rätt oseriöst... men är ju å andra sidan en serietidningshjältefilm och den är underhållande med ofrivillig humor på sina ställen... så varför inte... synd att bara animationerna under vattnet ser så undermåliga ut...
peu-depeu (Anmäl)   12:37 11/5
Får en tvåa enbart för hur mycket jag skrattade åt den. Helt tondöv film.
Sovande_mannen (Anmäl)   23:47 4/5
Den va väl okej...
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Aquaman
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor