Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 672 Besökare idag: 5 599
annons
annons
Laddar...
 

Aquarius

Originaltitel: Aquarius
Regissör:Kleber Mendonça Filho
Utgivningsår:2016
Längd: 142 min
Antal betyg:18 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Aquarius:

Clara, en 65-årig änka och pensionerad musikkritiker, föddes i en rik och traditionell familj i Recife, Brasilien. Hon är den sista boende i Aquarius, ett bostadshus byggt på 1940-talet, i ett lite finare område. Alla angränsande lägenheter har redan köpts av ett företag som har andra planer för framtiden, men Clara har lovat sig själv att endast lämna lägenheten vid hennes död, och kommer att ge sig in i ett kallsinnigt krig med företaget.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Sonia Braga, Julia Bernat, Maeve Jinkings, Carla Ribas, Irandhir Santos, Fernando Teixeira, Humberto Carrão, Paula De Renor, Buda Lira, Thaia Perez, Daniel Porpino, Pedro Queiroz, Rubens Santos

Manus:

Kleber Mendonça Filho

Genre:

Drama

Produktionsland:

Brasilien
Filmnummer: 122181
Diskussioner om Aquarius  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Aquarius (1 st)
goeran (Anmäl)   21:18 24/1
Kleber Mendonça Filhos Aquarius från 2016 är ett sevärt brasilianskt nutidsdrama utan att på något sätt sticka ut (så det är lite svårt att förstå varför filmen blev så kontroversiell i hemlandet). Och naturligtvis är det Sonia Braga i huvudrollen som bär upp filmen; utan henne vore filmen värdelös.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Entertainity AB © 2000-2016 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till ads@n24g.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor