Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 343 Besökare idag: 3 933
annons
Laddar...
 

AT13 2: Checkmate

Originaltitel: The Red Phone 2: Checkmate
Regissör:Jerry Jameson
Utgivningsår:2003
Längd: 93 min
Antal betyg:6 betyg
Betygsätt:

Om AT13 2: Checkmate:

När den röda telefonen ringer gör sig den globala terrorismens värsta fiende - den hemliga specialstyrkan AT13 - redo för ett nytt uppdrag. Denna gång har chefen för gruppen, Jack Darrow, fått indikationer på att en grupp politiska extremister på väg att köpa uran från den ryska maffian. Om de lyckas riskerar ett nytt världskrig med förödande konsekvenser att bryta ut. Spåren leder dem till Wien, och som vanligt krävs extrema metoder utanför lagen av ensamvargarna i AT13 för att lyckas med uppdraget. En våldsam och nervpirrande kamp mot klockan tar sin början.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Ben Cross, Arnold Vosloo, Michael Ironside, Joe Penny, Colin Salmon, Gregor Törzs, Susanne Kubelka, Jennifer Newrkla, Fritha Goodey, Maria Lennon

Manus:

Steven Whitney

Genre:

Action

Alternativ titel:

Red Phone 2

Produktionsland:

Österrike
Filmnummer: 56040
Diskussioner om AT13 2: Checkmate  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om AT13 2: Checkmate (2 st)
Bumbi78 (Anmäl)   23:20 20/5
Ett gäng gamla halvkända ansikten och ett manus som gör att de absolut inte får något vettigt alls att göra framför kameran. I stort sett värdelöst.
jonbo (Anmäl)   19/10 2007
Sunkig.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor