Aktuellt

Utgivningsår:2009
Längd: 162 min
Betygsätt:

Om Avatar:

Den rullstolsburne Jake Sully skickas till en annan planet, Pandora, där han finner sig mitt i en konflikt mellan människor och de inhemska Na'vi.

Liknande filmer

Pocahontas
Dansar med vargar
Final Fantasy
Apocalypto
District 9
- Visa fler...

Skådespelare:

Sam Worthington, Zoe Saldana, Michelle Rodriguez, Laz Alonso, Giovanni Ribisi, Sigourney Weaver, Wes Studi, Stephen Lang, Joel Moore, CCH Pounder, Peter Mensah

Manus:

James Cameron

Genre:

Action, Äventyr, Science Fiction

Produktionsland:

USA, Storbritannien

Recension Avatar

- Karatehunden sätter betyg 4 och skriver:
Ingen kan ha undgått James Camerons senaste framtidsfilm Avatar, som handlar om hur giriga amerikaner ger sig på en stackars urbefolkning på en avlägsen planet. Hela kalaset har kostat drygt 1,7 miljarder att spela in och har tagit ungefär tio år att göra. Tack och lov så har tid och pengar spenderats på rätt sätt. Avatar är en fest för ögat och kommer att gå till filmhistorien för sitt fina bildspråk och sina bländande specialeffekter.

Recension av Avatar - Läs hela!

Med i listor: Äventyr Top 50, Action Top 50, Filmtipsets Topp 250, Medlemmarnas mest betygsatta just nu, Medlemmarnas senast betygsatta nya filmer, Science Fiction Top 50
Filmnummer: 72704
Kommentarer om Avatar (1152 st)
MrXJ40 (Anmäl)   17:21 16/3
Helt. Jävla. Värdelös. 3D-effekterna var inte de minsta balla och hela manuset var skit.
Cyoor (Anmäl)   21:08 15/3
Se den i 3D. En upplevelse!
Bewitched (Anmäl)   20:45 15/3
Underbar film! På gränsen till en femma, men den måste ses om igen... Hoppas stark på en extended dvd-edition! Gå in och läs min recension av filmen på: http://bewitched.blogg.se
desperado (Anmäl)   13:50 15/3
haha shiiit vilka konstiga grejer! vart får han allt ifrån den där cameron :) bra film
morgoth (Anmäl)   13:46 15/3
Den hade ju ett par missar och ibland blev den lite larvig. Men den var ju förfan bra!
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Avatar
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten