Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 564 Besökare idag: 4 647
annons
Laddar...
 

Belinder auktioner

Originaltitel: Belinder auktioner
Regissör:Anders Engström, Klas Karterud
Utgivningsår:2003
Längd: 360 min
Antal betyg:27 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Belinder auktioner:

Miniserie i 6 delar. På den exklusiva auktionsfirman "Belinder auktioner" pågår inlämning och inventering av föremål inför kommande storauktioner. Auktionsfirman drivs med järnhand av Claes Wennberg, som tagit över rörelsen efter sin far. Jakten på de mest högsäljande föremålen i branschen är hård och konkurrensen hänsynslös. Så en dag kommer en tvivelaktig tavla in. Är den falsk eller äkta? Belinders experter sätts på att undersöka fallet.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Reine Brynolfsson, Mats Bergman, Harriet Andersson, Sonja Hejdeman, Andrea Edwards, Minna Treutiger, Emil Forselius, Omid Khansari, Angela Kovács, Isabel Reboia Bäcklund

Manus:

Camilla Ahlgren, Ingela Ekwall

Genre:

Drama, Mini-serie

Produktionsland:

Sverige
Filmnummer: 44423
Diskussioner om Belinder auktioner  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Belinder auktioner (2 st)
KyLLo (Anmäl)   17:35 24/4
Som en fördomsfull bakom kulisserna till Antikrundan. Gott om torrbollar, besserwissrar och kontrollmänniskor. Utdragen och såpaaktig. Mycket upprepningar och tämligen förutsägbart. Reine Brynolfsson är dock magnifik i huvudrollen.
RFK (Anmäl)   18/2 2008
Bra skildring av 2000-talets auktionsverksamhet.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor