Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 548 Besökare idag: 4 574
annons
Laddar...
 

Belles magiska värld

Originaltitel: Belle's magical world
Regissör:Cullen Blaine, Daniel de la Vega (III), Dale Case, Barbara Dourmashkin, Bob Kline, Burt Medall, Mitch Rochon
Utgivningsår:1997
Längd: 70 min
Antal betyg:60 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Belles magiska värld:

Tecknad barnfilm där vi får träffa Belle och Odjuret i tre nya äventyr, uppdelade ungefär som kapitel i en bok. I Det perfekta ordet leder ett missförstånd mellan Belle och odjuret till en lektion i förlåtelse. Vippan blir svartsjuk handlar om hur Lumiere förbereder en överraskning åt Vippan på deras årsdag, men denna romantiska kväll slutar inte som Lumiere hade tänkt sig. I det sista kapitlet, Den brutna vingen får Odjuret visa prov på sin godhet, när Belle tar hand om en skadad fågel. Självklart träffar vi också Clocksworth, Mrs. Potts, och Chip, samt flera nya vänner.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Paige O'Hara (röst), Robby Benson (röst), Gregory Grudt (röst), David Ogden Stiers (röst), Jerry Orbach (röst), Anne Rogers (röst), Jeff Bennett (röst), Jim Cummings (röst), Kimmy Robertson (röst), Rob Paulsen (röst)

Manus:

Alice Brown, Richard Cray, Carter Crocker, Sheree Guitar, Chip Hand

Genre:

Animerad, Familjefilm, Fantasy

Produktionsland:

USA
Med i listor: Disney-långfilmer, övriga
Filmnummer: 6352
Diskussioner om Belles magiska värld  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Belles magiska värld (3 st)
wyrm (Anmäl)   22/6 2009
Nej! Neeej! Åh NEJ! Otroligt fult animerat att jag nästan inte trodde det var disney först utan någon wannabe, ingen av orginalrösterna i stort sett (men det hade jag iofs inte förväntat mig) och själva handligen var bara... så dålig. Ingen, absolut inte en enda, agerar enligt karaktär. Att disney kunde sjunka så lågt att de var villiga att ge ut det här är skrämmande.
Zuzz (Anmäl)   13/2 2008
Lite småsöt ibland, men överlag nej. Rösterna är helt fel, bara Mrs Potts som är bra. Tyvärr var filmen korrupt på slutet, så jag fick inte se sista kapitlet. En 2a.
Magga (Anmäl)   22/6 2004
no,no
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor