Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 492 Besökare idag: 4 449
annons
annons
Laddar...
 

Billy Was a Deaf Kid

Originaltitel: Billy Was a Deaf Kid
Regissör:Burke Lewis, Rhett Lewis
Utgivningsår:2009
Längd: 89 min
Antal betyg:12 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Billy Was a Deaf Kid:

Filmen kretsar kring Archie och relationen till hans döva storebror Billy och flickvännen Sophie. Archie tror sig vara kär i Sophie men Sophie är inte säker på om någon av dem vet vad riktig kärlek är. En dag bestämmer sig Archie för att olovligen ta med sig Billy från storasystern där han bor. Sopie hänger på och de tre ger sig ut i den amerikanska småstaden, ridandes på en soffa nedför gatorna.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Rhett Lewis, Candyce Foster, Zachary Christian, Tappan Wybrow, Whit Wilcox, Nikkol Christiansen

Manus:

Burke Lewis, Rhett Lewis

Genre:

Komedi

Produktionsland:

USA
Med i listor: Norrköping Filmfestival Flimmer 2009
Filmnummer: 76491
Diskussioner om Billy Was a Deaf Kid  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Billy Was a Deaf Kid (4 st)
jinjaben (Anmäl)   10/10 2009
Håller med nedanstående om att titeln inte har någon direkt förankring i filmen. Filmen hade varit mycket bättre om inte Billy var med. Han tillför ingenting, snarare tvärt om. Billy är inte trovärdig på något sätt. Allt i filmen som är kopplat till Billy drar ner filmens trovärdighet. Jag förstår inte alls hur regissörerna har tänkt kring hela Billy-situationen. Filmen hade fått en solklar femma, om inte Billy hade varit med överhuvudtaget. Jag försöker dock bortse från detta, vilket är svårt, trots att Billy inte är mer än en biroll, och jag kan tyvärr inte ge mer än en fyra.
MellonCollie (Anmäl)   10/10 2009
Filmen skulle få fem om inte Billy hade varit med i handlingen. Underbar dialog, helt fantastiska karaktärer & det känns på riktigt. Skulle gissa på att stora delar av dialogen är improviserad. MEN. Den som har gjort filmen vet inte vad "döv" betyder. Billy har inget kommunikationssätt, hans bror försöker PRATA med honom, ingen har någonsin lärt honom teckenspråk. TOTALT jättekonstigt och orealistiskt.
Kreepy (Anmäl)   10/10 2009
Kan säga att titeln reflekterar knappast innehållet. Det handlar inte om någon Billy, han är bara bakgrund och glöms bort helt och hållet.
happy_endings (Anmäl)   7/10 2009
Fruktansvärt osympatiska karaktärer...
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor