Betyg idag: 516
Längd: | 96 min
Antal betyg: | 245 betyg |
Betygsätt:
Filmtipset-betyg: |
Om Black Dawn: Jonathan Cold är en före detta CIA-agent som numera frilansar. Han har precis fått i uppdrag att frita en bombexpert från fängelset och hjälpa honom att bygga en bomb som ska spränga Los Angeles. Men är Cold verkligen den onda snubbe han verkar vara? |
Se filmen på Discshop
År: 1999
Genre: Action, Thriller
Film nr.: 8867
- Visa fler... |
Skådespelare: | Steven Seagal, John Pyper-Ferguson, Tamara Davies, Nicholas Davidoff, Warren Derosa, Angela Gots, Joe Halpin, Noa Hegesh, Julian Stone, Timothy Carhart |
Manus: | Martin Wheeler |
Genre: | Action |
Produktionsland: | USA |
Kommentarer om Black Dawn |
(35 st) |
kass |
Seagal i lågbudgetaction. Är väl inte lika uselt som det han har varit med i de senaste åren, men fortfarande inte direkt sevärt. |
Osammanhängande filmer som denna agentröra har nog definitivt förankrat Seagal i b-actionträsket. Det är bara att erkänna att hans storhetstid ligger femton år bak, minst. Det roligaste med Seagals senaste filmer är extramaterialet (när det finns vill säga) där hela filmteamet i intervju efter intervju intyg hur fantastisk film de gjort och att "Seagal has never looked better". Det är underhållning för den ironiska generationen om något.
varför skulle någon vilja se en seagalfilm utan hans moves? hade stuntman i den enda fightingscenen, hade de inte råd eller? |
Det roliga är att detta är en fortsättning på The Foreigner, en fortsättning på en jag satte en etta på. Solklar etta blir detta också. |
Fler kommentarer till Black Dawn |
Till filmforum |