Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 471 Besökare idag: 5 918
annons
Laddar...
 

Black Listed

Originaltitel: Black Listed
Regissör:Robert Townsend
Utgivningsår:2003
Längd: 95 min
Antal betyg:3 betyg
Betygsätt:

Om Black Listed:

Juristen Alan Chambers börjar bli trött på brottslingar som släpps fria tack vare kryphål i lagen, och formar med sina juristvänner ett medborgargarde. I takt med att de jagar brottslingarna blir de värre än brottslingarna själva, då deras höga ideal möter gatans verklighet.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Dick Anthony Williams, Robert Townsend, Calvin Levels, John Dennis Johnston, Richard Lawson, Angelle Brooks, Vanessa Williams, Victoria Rowell, Keith Amos, Eugene Lee, Bobby McGee, Harry Lennix, Derrick Jones, Gary Clancy

Manus:

Robert Townsend

Genre:

Drama, Action, Kriminalare, Thriller

Alternativ titel:

Blacklisted

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 101647
Diskussioner om Black Listed  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Black Listed (2 st)
Waldo Trumbull (Anmäl)   24/1 2014
En riktigt tråkig vigilantefilm som försöker vara förmer än vad den är. Skådespelare på tomgång, ett riktigt oinspirerat manus och halvtaskigt foto hjälper inte heller. Det här är inte bra, alls.
Grillo (Anmäl)   24/2 2013
Dålig, långtråkig och billig. Budgeten kan inte ha varit hög med tanke på grynigheten. En scen som speglar budgeten rätt bra var när nån undrade var Lexusen var, och bilägaren sa att den var på service, och han fått skruttbilen han körde som lånebil... Hoppas man på en hyfsad vigilantefilm att slötitta på blir man också missnöjd, för den här försöker vara smart. Och misslyckas förstås fullständigt, med tanke på vilka ruttna värderingar som ligger bakom... Skräp.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor