Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 473 Besökare idag: 4 358
annons
Laddar...
 

Blackbird

Originaltitel: Blackbird
Regissör:Adam Rapp
Utgivningsår:2007
Längd: 104 min
Antal betyg:1 betyg
Betygsätt:

Om Blackbird:

Berättar historien om den olycksaliga uppvaktningen mellan två melankoliska heroinmissbrukare - Krigsveteranen Baylis och före detta strippan Froggy.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Gillian Jacobs, Paul Sparks, Michael Shannon, Christopher Denham, Annie Parisse, Anthony Rapp, Gary Wilmes, Emily Cass McDonnell, Guy Van Swearingen, Danny Hoch, Guy Boyd

Manus:

Adam Rapp

Genre:

Drama

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 113031
Diskussioner om Blackbird  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Blackbird (1 st)
KyLLo (Anmäl)   23/7 2015
Jag tror att det främst är skådespelarna och den charmiga tonen jag faller för. Men det är också en dyster film, ingen jag skulle rekommendera om man vill underhålla sig en ensam julnatt. Det är välspelat, vilket förstärker känslor. Däremot har jag svårt att känna sympati för rollfigurerna och relationen. Den här heroinmissbrukaren är så fruktansvärt nedgången att man blir förvånad att han ens kan tänka och stå på benen. Handlingen går i stå, vilket sänker intrycket. En svag trea.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor