Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 419 Besökare idag: 4 308
annons
Laddar...
 

BlacKkKlansman

Originaltitel: BlacKkKlansman
Regissör:Spike Lee
Utgivningsår:2018
Längd: 135 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om BlacKkKlansman:

Den afroamerikanska Colorado-polisen Ron Stallworth lyckas infiltrera Ku Klux Klan och bli ledare för den lokala falangen.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

John David Washington, Adam Driver, Laura Harrier, Topher Grace, Corey Hawkins, Jasper Pääkkönen, Ryan Eggold, Frederick Weller, Paul Walter Hauser, Ashlie Atkinson, Harry Belafonte, Michael Buscemi, Robert John Burke, Ken Garito, Nicholas Turturro

Manus:

Spike Lee, David Rabinowitz, Charlie Wachtel, Kevin Willmott

Genre:

Drama, Komedi, Kriminalare, Biografi

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 130257
Diskussioner om BlacKkKlansman  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om BlacKkKlansman (42 st)
Bumbi78 (Anmäl)   11:36 26/5
Spike Lee har lyckats göra en förbannat snygg film och behandlar ett allvarligt ämne med vass humor. Så istället för ytterligare ett drama om rasmotsättningar, blir det en mycket underhållande film, hela tiden med allvaret i botten - lyckat kombination. Passande och riktigt bra soundtrack lyfte lite till.
kryttan (Anmäl)   16:18 11/4
Förjäkla bra film tycker jag, Jasper Pääkkönen och Adam Drivers scener är riktigt obehagliga och förbannat välspelade. Spännande, roligt och en käftsmäll på samma gång!
Albion (Anmäl)   23:40 18/3
Med humor som vapen. Fungerar det? Jodå, det är både underhållande och viktigt upplysande på samma gång, men balansgången är svår. Det här landar hur som helst snyggt och betyget blir en 4;a rakt upp och ner.
Rixn (Anmäl)   19:53 7/3
Udden kommer på slutet när man får se verkligheten från Charlottsville.
Mysharry (Anmäl)   15:10 2/3
Jag ser en fara i att använda humor för att belysa ett ämne som inte är ett dugg roligt. Risken är att det förlöjligar och dödar hela diskussionen. Men det är en förbenat rolig film! I slutet upphör det roliga, och salongen blir helt tyst. Hoppas budskapet gått fram!
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till BlacKkKlansman
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor