Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 1 174 Besökare idag: 4 218
annons
annons
Laddar...
 

Blade of the Immortal

Originaltitel: Mugen no jûnin
Regissör:Takashi Miike
Utgivningsår:2017
Längd: 140 min
Antal betyg:125 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Blade of the Immortal:

Samurajen Manji har förbannats med odödlighet, och det enda sättet att bryta förbannelsen är att fortsätta strida mot ondskan. Han träffar den unga kvinnan Rin, och tillsammans beger de sig på ett våldsamt men fantasifyllt uppdrag.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Takuya Kimura, Hana Sugisaki, Sôta Fukushi, Hayato Ichihara, Erika Toda, Chiaki Kuriyama, Shin'nosuke Mitsushima, Ken Kaneko, Ebizô Ichikawa, Kazuki Kitamura, Seizô Fukumoto, Masayuki Deai, Takashi Kitadai, Satoshi Niizuma, Takuma Hiraoka, Renji Ishibashi

Manus:

Tetsuya Oishi

Genre:

Drama, Action, Äventyr, Fantasy

Produktionsland:

Japan, Storbritannien
Filmnummer: 126618
Diskussioner om Blade of the Immortal  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Blade of the Immortal (8 st)
PeterTheW (Anmäl)   23:28 3/9
Boring.
setterwall (Anmäl)   10:51 11/3
För lång. Lite för skrikig. Men ändå nice.
Murvel48 (Anmäl)   17:16 12/1
Alldeles för lång. Jag hann verkligen tröttna på allt fightande och på tjejens ständiga skrikande.
karlmats (Anmäl)   22/11 2017
På tok för lång för sitt eget bästa. Jag gillar ju samurajer och att se folk hugga på varandra är i sig trevligt, men Miike bestämde sig för att 140 minuter var en bra längd, där går våra åsikter isär. Framför allt när handlingen är ganska monoton och huvudpersonen bara tar en efter en i väntan på det oundvikliga rallarslagsmålet i slutet. Däremellan spränger han in lite visdomsord men trots allt blodbad hinner man bli lite uttråkad. Manji är ju en sköning, men från att ha varit tok-imba som dödlig verkar han ha blivit halvdassig som odödlig, motivation slår klass? Man blir bra på det man tränar på? Vilket som så ser han ju rätt cool ut med sina fräsiga ansiktsärr, men coolhet i sig gör inte en kanonrulle. Filmfestivalen 2017 avslutas med ytterligare en stark 2a.
Engravadlax (Anmäl)   13/11 2017
Takashi Miike fortsätter den seglivade traditionen att göra live-actionfilm av manga och anime i samma stil som de är ritade, vilket som väntat ser helt förfärligt ut.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Blade of the Immortal
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor