Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 433 Besökare idag: 4 721
annons
annons
Laddar...
 

Brexit

Originaltitel: Brexit: The Uncivil War
Regissör:Toby Haynes
Utgivningsår:2019
Längd: 92 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Brexit:

Resultatet av folkomröstningen om Brexit sommaren 2016 orsakade en politisk jordbävning inom det brittiska etablissemanget och skakade om politiken runt om i världen. Detta provokativa drama tar oss med bakom kulisserna i en närstudie av personligheter och strategier, och de strider som rådde mellan kontrahenternas kampanjer för att stanna kvar eller lämna.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Benedict Cumberbatch, Rory Kinnear, John Heffernan, Gavin Spokes, Liz White, Kyle Soller, Simon Paisley Day, Paul Ryan, Lee Boardman, Nicholas Day, Richard Goulding, Oliver Maltman, Richard Durden, Aden Gillett, Lucy Russell, Kate O'Flynn, Rakie Ayola

Manus:

James Graham

Genre:

Drama, Biografi

Produktionsland:

Storbritannien
Filmnummer: 132970
Diskussioner om Brexit  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Brexit (3 st)
goeran (Anmäl)   23:29 16/4
Vissa scener i Toby Haynes dramadokumentär Brexit: The Uncivil War är i och för sig underhållande men sammantaget är filmen en ytterst vinklad propagandafilm till förmån för remainersidan (och ett närmast löjeväckande försök till svartmålning av Brexit-kampanjens ledande företrädare). Betyg 2.
patrasket (Anmäl)   05:33 1/2
Propaganda så det stänker om det. Snacka om dåliga förlorare.
martingo89 (Anmäl)   20:10 12/1
Som film är den ganska underhållande, men man bör ha i åtanke att denna filmen är kraftigt vinklad. Remainer-propaganda.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor