Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 370 Besökare idag: 4 591
annons
annons
Laddar...
 

Bröllopsnatten

Originaltitel: Conversations with Other Women
Regissör:Hans Canosa
Utgivningsår:2005
Längd: 84 min
Antal betyg:536 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Bröllopsnatten:

En man och en kvinna träffas på ett bröllop och den sexuella spänningen mellan dem verkar vara spontan och de avviker från bröllopet för att tillbringa en natt fylld med passion och ånger tillsammans på ett hotellrum.
Se filmen på Discshop
29 kr
Fler alternativ

Liknande filmer

Titel: Bara en dag
Originaltitel: Before Sunset
Regissör: Richard Linklater
År: 2004
Genre: Drama, Romantik
Film nr.: 20119
Bara en dag
Titel: Bara en natt
Originaltitel: Before Sunrise
Regissör: Richard Linklater
År: 1995
Genre: Drama, Romantik
Film nr.: 1384
Bara en natt
Titel: Ett bra år
Originaltitel: A Good Year
Regissör: Ridley Scott
År: 2006
Genre: Drama, Komedi, Romantik
Film nr.: 44089
Ett bra år
Titel: Garden State
Originaltitel: Garden State
Regissör: Zach Braff
År: 2004
Genre: Drama, Komedi, Romantik
Film nr.: 20693
Garden State
Titel: In Search of a Midnight Kiss
Originaltitel: In Search of a Midnight Kiss
Regissör: Alex Holdridge
År: 2007
Genre: Komedi, Romantik
Film nr.: 56474
In Search of a Midnight Kiss
- Visa fler...

Skådespelare:

Aaron Eckhart, Helena Bonham Carter, Brianna Brown, Erik Eidem, Nora Zehetner, Olivia Wilde, Cerina Vincent, Philip Littell, Thomas Lennon

Manus:

Gabrielle Zevin

Genre:

Drama, Komedi, Romantik

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 28962
Diskussioner om Bröllopsnatten  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Bröllopsnatten (53 st)
Velodyne (Anmäl)   24/2 2018
Bara att gratulera till Eckhart och Bonham Carter som kan skratta hela vägen till banken... Hoppas de fick bra betalt för detta visuella valium. Inte sedan Blair Witch Project har jag stött på maken till långsam film. Den får SVT Forum att kännas som en kavalkad av action. Mitt råd är att bespara dig lidandet, och tiden du lägger på denna film får du dessvärre aldrig igen. Rekommenderar en promenad i solen, tur på cykeln eller varför inte en rotfyllning. Alla dessa alternativ överglänser denna rulle... Beware!!!
sawa (Anmäl)   2/1 2016
Jisses, det räckte med tio minuter av detta delade vyer-experiment. Jag vill ha både tiden och pengarna tillbaka, och ersättning för de ej infriade förväntningarna på en rolig film.
Krille80 (Anmäl)   21/12 2014
Det man lyckas med i denna film är att man lånar en viss lättsam som finns i romantiska komedier och kombinerar det med tyngden som återfinns i de allra tyngsta relationdraman. Detta gör att man får ett relationsdrama som jag inte hade ägnat ett ögonblick åt som 18-åring men något som jag som 28-åring har lättare att känna igen mig i. Manus/dialog är intelligent och skickligt utformat och prestationerna från Aaron Eckhart och Helena Bonham Carter är helt strålande t.o.m. enastående.
picklessmulan (Anmäl)   15/1 2013
Tyckte detta var en ganska medioker film. Tyckte inte det delade upplägget tillförde filmen något alls utan var bara irriterande. Bonham Carter var bra som vanligt men Eckhart var ganska slätstruken. Har ni inte sett denna så har ni inte heller missat något.
idaho1981 (Anmäl)   15/1 2012
Tyckte om att filmenvar delad och att det växlade mellan att visa nutid, tankar, önskningar och dåtid. Men den behöver nog ses om för att man ska hänga med i allt. Dock tyckte jag Eckhart var sämre än vanligt. Han gör bra ifrån sig i ett fåtal filmer, men för det mesta är han inget att hyra för och här var det riktigt illa. Dock räddade Bongam Carter det hela led att vara så grymt bra som hon e. Den delade bilden nedförde dock då att man främst bara fokuserade på henne.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Bröllopsnatten
  Gå till filmforum  Till filmforum
Till filminfo
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor