Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 348 Besökare idag: 4 332
annons
annons
Laddar...
 

Closer to the Moon

Originaltitel: Closer to the Moon
Regissör:Nae Caranfil
Utgivningsår:2013
Längd: 112 min
Antal betyg:9 betyg
Betygsätt:

Om Closer to the Moon:

En rumänsk polis går samman med en liten grupp bankrånare för att utföra en spektakulär plan. Planen går ut på att råna en bank och övertyga samtliga på plats att de spelar in en film.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Vera Farmiga, Mark Strong, Harry Lloyd, Anton Lesser, Christian McKay, Joe Armstrong, Martin Hancock, Monica Barladeanu, Allan Corduner, Tim Plester, Gwyneth Keyworth, David de Keyser, Andrew Buckley, Stuart McQuarrie

Manus:

Nae Caranfil

Genre:

Drama, Komedi

Produktionsland:

Rumänien, USA, Italien, Polen
Filmnummer: 110748
Diskussioner om Closer to the Moon  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Closer to the Moon (2 st)
PeterTheW (Anmäl)   21/1 2016
Bra skådisar, dock är det väldigt ojämnt. Det är underhållande och intressant men något spretigt och ibland haltar berättandet samt att det alltid är lika svårt att släppa det här med dialekter och dylikt när en film utspelar sig i ett icke-engelsktalande land - jag vet dock inte vad som är värst - fejkade rumänska/ryska accenter eller att köra på sin egen breda brittiska eller amerikanska, men det tar alltid, alltid, alltid bort en dimension ur filmen.
bryngel (Anmäl)   20/7 2014
Mark Strong är fenomenal.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor