Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 490 Besökare idag: 4 470
annons
Laddar...
 

Coco

Originaltitel: Coco
Regissör:Adrian Molina, Lee Unkrich
Utgivningsår:2017
Längd: 105 min
Antal betyg:925 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Coco:

Miguel är en ung pojke som drömmer om att bli lika bra på gitarr som sin idol Ernesto de la Cruz, Mexikos mest berömda musiker. Men Miguels familj har helt förbjudit musik i generation efter generation. Miguel trotsar förbudet, och upptäcker då ett gammalt släktmysterium vilket leder till att hans familj återförenas på ett både extraordinärt och överraskande sätt.

Liknande filmer

Titel: Corpse Bride
Originaltitel: Corpse Bride
Regissör: Tim Burton, Mike Johnson (I)
År: 2005
Genre: Komedi, Fantasy
Film nr.: 34290
Corpse Bride
- Visa fler...

Skådespelare:

Anthony Gonzalez (röst), Gael García Bernal (röst), Benjamin Bratt (röst), Alanna Ubach (röst), Renee Victor (röst), Jaime Camil (röst), Alfonso Arau (röst), Herbert Siguenza (röst), Gabriel Iglesias (röst), Lombardo Boyar (röst)

Manus:

Adrian Molina, Matthew Aldrich

Genre:

Komedi, Animerad, Familjefilm, Musikal, Äventyr, Fantasy

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 127377
Diskussioner om Coco  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Coco (44 st)
hsimpson (Anmäl)   22:01 8/7
Öppnade lite småkul, och tog sig verkligen efterhand. Riktigt mysig och hjärtevärmande berättelse. Vackert animerad. Pixar levererar!
Krille80 (Anmäl)   11:41 16/3
Vill man ta del av fantastiska och originella historier så verkar det som det fortfarande är Pixar man ska vända sig till. Jag är också tacksam för att jag denna gång få ta del av en kultur som jag tidigare endast haft en ytlig kunskap av. Så underhållande, så sevärd och ett så härligt soundtrack. Tack och lov för Pixar.
Jannebanan (Anmäl)   19:56 10/3
Otroligt snygg film och en mycket kreativ berättelse. Tyckte dock att den att den inte riktigt hade samma närhet till skratt som Pixar-filmerna annars har.
Roswall (Anmäl)   00:46 10/2
Den har sina stunder. Jag gillar att var kampen mellan individualism och självförverkligande vs kollektivism tog vägen. Den hade scener som jag berördes av på grund av min egna livshistoria. Har något extra samtidigt som den är något svag. Landar på en stark trea. (7/10)
Stygga-Vargen (Anmäl)   01:33 24/1
Snyggt animerad, bra story, skönt soundtrack. Genomgående bra, faktiskt.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Coco
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor