| Originaltitel: | Conan the Barbarian |
| Regissör: | John Milius |
| Utgivningsår: | 1982 |
Längd: | 129 min
Betygsätt:
Om Conan - barbaren: Kraftfullt och blodigt äventyrsepos om den svärdsvingande krigaren Conan som vill hämnas på sektledaren Thulsa Doom som bränt ned hans hemby, dräpt hans föräldrar och gjort honom själv till slav. |
Liknande filmer |
| - Visa fler... |
Skådespelare: | Arnold Schwarzenegger, James Earl Jones, Max von Sydow, Sandahl Bergman, Ben Davidson, Mako, Sven-Ole Thorsen, Gerry Lopez |
Manus: | John Milius, Edward Summer, Robert E Howard, Oliver Stone |
Genre: | Action, Äventyr, Fantasy |
Produktionsland: | USA |
Recension Conan - barbaren - orangemilk sätter betyg 3 och skriver: Kraftfullt och blodigt äventyrsepos om den svärdsvingande krigaren Conan som vill hämnas på sektledaren Thulsa Doom som bränt ned hans hemby, dräpt hans föräldrar och gjort honom själv till slav.
En aning djupare än jag trode den skulle vara men den var ändå inte lika bra som jag trode den skulle vara.
Action scenerna var ganska kassa vilket jag nästan borde fattat med tanka på att filmen är... |
| Kommentarer om Conan - barbaren |
(477 st) |
| Wow säger jag, WOW! Den här är så klassisk så jag kan verkligen inte tycka illa om den, inte ens lite. |
| MUSIKEN, MUSIKEN! |
| Slutet känns lite halv-B, men annars är den faktiskt riktigt bra. |
| Grymt nära en 4a. Jag och Conan har ett näst intill obrytbart band. We're awesome. |
| hehe... |
Fler kommentarer till Conan - barbaren |