Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 567 Besökare idag: 4 676
annons
annons
Laddar...
 

Creed II

Originaltitel: Creed II
Regissör:Steven Caple Jr
Utgivningsår:2018
Längd: 130 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Creed II:

Tungviktsboxarmästaren Adonis Creed får här en chans att hämnas sin far Apollo som dog under en match mot Ivan Drago. Under Rocky Balboas handledning ska han möta Ivans son Viktor Drago i en stor uppgörelse.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Michael B Jordan, Sylvester Stallone, Tessa Thompson, Phylicia Rashad, Dolph Lundgren, Florian Munteanu, Russell Hornsby, Wood Harris, Milo Ventimiglia, Robbie Johns, Andre Ward, Brigitte Nielsen, Patrice Harris, Jacob 'Stitch' Duran, Ana Gerena

Manus:

Sylvester Stallone, Juel Taylor

Genre:

Drama

Alternativ titel:

Creed 2

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 130891
Diskussioner om Creed II  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Creed II (8 st)
Barneyk (Anmäl)   01:32 7/3
Rätt seg, känns lite för lång men samtidigt så är det flera moment som stressas fram och igenom och det faller platt. Jag tycker det är trist att Creed inte får ha en egen taktik utan anammar Rockys grej, det var en rejäl besvikelse faktiskt och är en stor faktor till varför jag inte tycker den här filmen alls lyckas stå på egna ben så som första gjorde. Men när Stallone fick för stort inflytande över manuset så förklarar det nog varför detta är ett steg tillbaka. Slät tvåa med ett plus i kanten ändå, Thompsons framträdande inför sista fighten är grymt snyggt t.ex.
haajen (Anmäl)   09:27 26/2
Betydligt sämre än första filmen men visst engagemang infinner sig ändå. Svag 3:a.
Engravadlax (Anmäl)   23:57 17/2
Tack och lov att jag inte förstår ryska och inte kan höra exakt hur sjaskigt Dolphs uttal är. Eller Florian Munteanus. Eller Brigitte Nielsens. Men även om filmen i övrigt är ganska stadig så är handlingen bara en sämre Rocky IV.
foppa99 (Anmäl)   07:28 13/2
pga historiken, me de första 3 filmerna, så är den hyggligt underhållande
myslas (Anmäl)   19/12 2018
Det här är själva definitionen av lazy writing. En väldigt dålig kopia av Rocky 4. Första filmen hade i alla fall något nytt att säga i serien men det här är bara dåligt från start till slut.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Creed II
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor