Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 339 Besökare idag: 4 288
annons
annons
Laddar...
 

Walk with Me

Originaltitel: De standhaftige
Regissör:Lisa Ohlin
Utgivningsår:2016
Längd: 105 min
Antal betyg:23 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Walk with Me:

Filmen handlar om militären Thomas, som har förlorat båda benen i Afghanistan. Han är fast besluten att återvända och tillbringar många timmar i rehabiliteringscentret. Där möter han balettdansösen Sofie som är där för att besöka sin sjuka faster. När Sofie erbjuder sig att hjälpa honom med en mer intensiv rehabiliteringsplan börjar deras vänskap växa.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Mikkel Boe Følsgaard, Cecilie Lassen, Karen-Lise Mynster, Silja Eriksen Jensen, Morten Holst, Dar Salim, Petrine Agger, Morten Kirkskov, Vibeke Hastrup, Marie-Lydie Melone Nokouda, Mohamad Torabi, Bo Carlsson, Alban Lendorf, Peter Christoffersen

Manus:

Karina Dam

Genre:

Drama

Produktionsland:

Danmark
Filmnummer: 121585
Diskussioner om Walk with Me  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Walk with Me (4 st)
mammene (Anmäl)   10:20 12/5
Danskarna är inte så dumma på att göra film. En historia som egentligen har setts många gånger och slutet kanske kan diskuteras, men, men ibland är det tillåtet med lite sentimentalitet. Mikkel Boe Følsgaard sätter sin prägel på sin rollfigur som verkligen pendlar åt alla håll, samtidigt som mörker, smärta och kamp tar stor plats har man dessutom lyckats att få in sensualitet, en salig blandning som jag gillade så en lagom trea blir det.
Rele (Anmäl)   00:08 12/5
En vacker kärleksdrama. Skådespelarna lyfter mitt betyg till en trea.
okidoki (Anmäl)   18/2 2017
Något stillastående handling. Fölsgaards känsliga ansikte bär filmen.
Paul Keres (Anmäl)   17/10 2016
"Florence Nigthingale" i form av en ballerina med full kontroll på sin kropp förvandlar en fullblodsstridis med tveksam kvinnosyn till en "hyvens" kille genom att ligga med honom. Sen blir hon dessutom så förälskad att hon ger upp en internationell balettkarriär. Det är ett pekoral, men bra skådespelarinsatser räddar filmupplevelsen till nästan sevärd.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor