Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 1 016 Besökare idag: 4 683
annons
annons
Laddar...
 

Deepwater Horizon

Originaltitel: Deepwater Horizon
Regissör:Peter Berg
Utgivningsår:2016
Längd: 107 min
Antal betyg:497 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Deepwater Horizon:

En historia som utspelar sig ombord på oljeplattformen Deepwater Horizon, som när den exploderade i april 2010 orsakade det värsta oljespillet i amerikansk historia.

Liknande filmer

Titel: The Finest Hours
Originaltitel: The Finest Hours
Regissör: Craig Gillespie
År: 2016
Genre: Drama, Action, Thriller
Film nr.: 114993
The Finest Hours
Titel: Patriots Day
Originaltitel: Patriots Day
Regissör: Peter Berg
År: 2016
Genre: Drama, Thriller
Film nr.: 122337
Patriots Day
Titel: Poseidon
Originaltitel: Poseidon
Regissör: Wolfgang Petersen
År: 2006
Genre: Action, Thriller, Äventyr
Film nr.: 41094
Poseidon
Titel: Everest
Originaltitel: Everest
Regissör: Baltasar Kormákur
År: 2015
Genre: Drama, Thriller, Äventyr
Film nr.: 111773
Everest
Titel: Lone Survivor
Originaltitel: Lone Survivor
Regissör: Peter Berg
År: 2013
Genre: Drama, Action, Thriller, Krig
Film nr.: 107024
Lone Survivor
- Visa fler...

Skådespelare:

Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich, Kate Hudson, Gina Rodriguez, Dylan O'Brien, Ethan Suplee, Dave Maldonado, Brad Leland, James DuMont, Stella Allen, Joe Chrest, Jeremy Sande, Douglas M Griffin, Juston Street, Terry Milam, JD Evermore

Manus:

Matthew Michael Carnahan, Matthew Sand

Genre:

Drama, Action, Thriller

Produktionsland:

Hongkong, USA
Filmnummer: 119291
Diskussioner om Deepwater Horizon  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Deepwater Horizon (35 st)
Christofer (Anmäl)   21:39 17/7
Bombastiskt och medryckande, med snyggt foto och med frontskådisar som jag gillar. Om det inte varit för den alldeles för korta speltiden på 99 min exkl eftertexter så hade fyran kunnat vara ett faktum. Man hade lätt kunnat klämma in 20-30 min till för att det inte skulle kännas korthugget, vilket det nu blev.
Andreas_ (Anmäl)   16:49 16/7
Väldigt bra och välgjord film om den största oljekatastrofen i USAs historia och det är riktigt välgjort, men den är gjord av mästaren Peter Berg som inte vet hur man gör en dålig film, han hade t.o.m kunnat göra en film om färg som torkar och fått den att bli spännande och intressant. en mästare med kameran och att få ut det bästa av sina skådespelare och han har ett öra för den perfekta musiken till varenda jäkla scen, han är en mästerlig regissör och jag har dragit mig från att se denna film för jag trodde att det skulle vara astråkigt men när det är gjort av Peter Berg så är det aldrig astråkigt och skådisarna är oerhört bra, Mark Wahlberg, Kurt Russell, John Malkovich, Kate Hudson är dom stora namnen i filmen och alla gör ett ypperligt jobb framför kameran, speciellt Russell och Malkovich. Som sagt väldigt bra, välgjord och mycket spännande film, rekommenderas och betyget blir en stark 4:a från mig.
Barneyk (Anmäl)   23:52 15/7
Jag gillar kameraarbetet och överlag är det sådär väldigt välgjort när det kommer till miljö, effekter och skåsespelarinsatser. Men när karsktärerna är så endimensionella och formuläriska hjälper inte just det så mycket. Småtråkig överlag. Bitivs blir det lite bra men i nästa scen himlar jag så hårt med ögonen att jag är rädd att dom ska fastna. Om jag aldrig någonsin igen ser en man i katastrof skypea med sin fru är det för snart. Litet plus för att BPs girighet får skulden men litet minus för att det inte sätts i större perspektiv. Svag tvåa.
Djason (Anmäl)   16:17 23/5
Snygg och välspelad men något som stör mig är att trots hur mycket oljeplattformen exploderar och brinner så är de amerikanska flaggorna helt orörda, fruktansvärt barnsligt.
Bumbi78 (Anmäl)   23:53 4/5
Jo det var nog exakt just så det gick till *L*. Hjältehistoria med antihjältar baserad på en riktig händelse, och faktiskt en helt okej action med en skvätt drama. Alla övertygar och effekterna är snygga.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Deepwater Horizon
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Entertainity AB © 2000-2016 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till ads@n24g.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor