Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 342 Besökare idag: 4 927
annons
Laddar...
 

Déjà Vu

Originaltitel: Deja Vu
Regissör:Tony Scott
Utgivningsår:2006
Längd: 128 min
Antal betyg:0 betyg
Betygsätt:

Om Déjà Vu:

Federala agenten Doug Carlin kallas in för att säkra bevis efter en fruktansvärd explosion ombord på en New Orleans-färja. Istället blir han förd till ett topphemligt labb där det finns övervakningsutrustning med vars hjälp man kan se tillbaka i tiden. Men kan denna högteknologiska utrustning verkligen hjälpa Carlin att ändra det förflutna?

Liknande filmer

Titel: Source Code
Originaltitel: Source Code
Regissör: Duncan Jones
År: 2011
Genre: Thriller, Science Fiction, Mysterium
Film nr.: 85135
Source Code
Titel: Next
Originaltitel: Next
Regissör: Lee Tamahori
År: 2007
Genre: Action, Romantik, Thriller, Science Fiction, Fantasy
Film nr.: 50632
Next
Titel: The Adjustment Bureau
Originaltitel: The Adjustment Bureau
Regissör: George Nolfi
År: 2011
Genre: Romantik, Thriller, Science Fiction
Film nr.: 81157
The Adjustment Bureau
Titel: Vantage Point
Originaltitel: Vantage Point
Regissör: Pete Travis
År: 2008
Genre: Drama, Thriller
Film nr.: 58419
Vantage Point
Titel: Time Lapse
Originaltitel: Time Lapse
Regissör: Bradley King (III)
År: 2014
Genre: Thriller, Science Fiction
Film nr.: 111761
Time Lapse
- Visa fler...

Skådespelare:

Denzel Washington, Val Kilmer, Bruce Greenwood, Matt Craven, Elden Henson, Adam Goldberg, Jim Caviezel, Erika Alexander, Rich Hutchman, Enrique Castillo, Brian Howe, Elle Fanning, Paula Patton, Donna W Scott, Shondrella Avery, Mark Phinney

Manus:

Bill Marsilii, Terry Rossio

Genre:

Drama, Action, Kriminalare, Romantik, Thriller, Äventyr, Science Fiction

Produktionsland:

USA, Storbritannien

Recension Déjà Vu

- Pebosjan sätter betyg 3 och skriver:
Intensiv nutida action, så beskrivs Tony Scotts verk för det mesta. För några år sen nådde han toppen på sin karriär, "Man on Fire" ett rafflande actiondrama som skildrar två olika aspekter av hur man gör bra och gripande film. Nu är Scott tillbaka, upplägget är som gjort, ännu en gång är Denzel Washington i huvudrollen som den tillbakadragna huvudrollsinnehavaren som ska hämnas. I "Man on Fire" gör...

Recension av Déjà Vu - Läs hela!

Med i listor: Tidsresor
Filmnummer: 43837
Diskussioner om Déjà Vu  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Déjà Vu (565 st)
Stygga-Vargen (Anmäl)   10/9 2016
Bra och ganska udda film.
wasteoftime (Anmäl)   15/8 2016
Här är det svårt att vet vart man egentligen skall börja... Det känns som att Denzel Washington kämpar mot strömmen, både i filmen handling, och i filmen allmänt. Han försöker att hålla uppe skenet. Det är tappert försökt, men det håller inte, inte minst är den första halvtimmen rent ut sagt vedervärdig. Sedan tar det sig, för all del, men den bittra eftersmaken av inledningen, och att nästan två tredjedelar av filmen bara skulle vara något slags inledning, är verkligen allt annat än smickrande. Och slutet, ja, ska väl inte säga allt för mycket om det, egentligen, är väl allt jag egentligen kan säga här. Nä, med ett lite mer välarbetat manus, och lite mer trovärdighet bakom så hade det nog orkat upp på en tvåa, kanske en trea, till och med, men det är ju omöjligt att sia om. Som det är stannar den på en etta, med 0,0 på SH-skalan.
lackofself (Anmäl)   12/6 2015
Hur många dödade Denzel med sin Hummer på bilbron? "Waow, vilken fräck och tuff hjälm!", bilar flippar och kraschar, "Nu tar vi den jävla terrorstollen hah, förresten skicka ambulans"
AlbinWesley (Anmäl)   24/3 2015
Det finns väl intressanta tankar och kvalitativt hantverk, men fan den va tråkig alltså. Och inte riktigt så smart som skulle behövas för att hålla måttet för mig.
ilw (Anmäl)   29/12 2014
Om den döda kvinnan på bårhuset: "She's beautiful", perverst smygtittande på densamma och sen hela räddningsaktionen på det. Säger en del om kvinnors funktion och värde i de här människornas ögon. Tröttsamt och amerikanskt.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Déjà Vu
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor