Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 497 Besökare idag: 5 911
annons
Laddar...
 

Delirium

Originaltitel: Delirio caldo
Regissör:Renato Polselli
Utgivningsår:1972
Längd: 102 min
Antal betyg:65 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Delirium:

Psyklogen Herbert Lyutak är inte densamma efter att ha blivit skadad i Vietnam. Hans impotens driver honom till att mörda vackra kvinnor.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Mickey Hargitay, Rita Calderoni, Raoul Traucher, Carmen Young

Genre:

Kriminalare, Skräck

Alternativ titel:

Death at the Villa

Produktionsland:

Italien
Med i listor: Giallo, Video nasties
Filmnummer: 16715
Diskussioner om Delirium  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Delirium (15 st)
Gordyal (Anmäl)   2/3 2018
(Italienska versionen) Rejält rörig och sedvanligt tråkig giallo som räddas av hyfsat stora mängder toppen-sleaze. (7-/15)
EvilNed (Anmäl)   11/6 2017
Filmen hade "något" i dess första del men eftersom hela sista 30 minuterna spenderas med att noggrant dokumentera hustruns psykbryt då hon skriker och får panik över allt så avslutas den verkligen i botten.
LeffeK (Anmäl)   9/5 2012
Skön film, möjligt att amerikanska versionen var något bättre då den var lite mer komprimerad och händelsefylld. Mickey Hargitay spelar psyk rätt bra med!
Bumbi78 (Anmäl)   14/10 2011
Sleaze och tokerier avlöser varandra i den här osammanhängande giallon där klippen kändes störande. Storyn är oklanderlig och av för genren vanligt snitt och skådisarna var bra. Jag såg den italienska lite längre versionen, men tjuvkikade lite på den amerikanska där mycket verkar annorlunda. Ska kolla den oxå nån dag då den är 16 min kortare. Soundtracket är blandat men av fin klass, nästan slöseri att ha så bra musik i den här.
Vitus (Anmäl)   5/1 2011
såg den italienska versionen, den amerikanska ska vara radikalt annorlunda så får nog bli den nån gång i framtiden med. denna var la bra men skumt klippt. saker händer så fort med plötsliga scenbyten och vissa som verkar helt ologiska. man får tänka snabbt helt enkelt.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Delirium
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor