Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 821 Besökare idag: 4 618
annons
annons
Laddar...
 

Det

Originaltitel: It
Regissör:Andrés Muschietti
Utgivningsår:2017
Längd: 135 min
Antal betyg:236 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Det:

Plötsligt lamslås den lilla staden Derry i amerikanska delstaten Maine av skräck när flera barn mystiskt börjar försvinna. Några barn får möta sina största rädslor, när de hamnar i den onda clownen Pennywise sällskap, vars historia som mördare sträcker sig långt, långt bakåt i tiden.

Liknande filmer

Titel: Det
Originaltitel: It
Regissör: Tommy Lee Wallace
År: 1990
Genre: Drama, Thriller, Skräck, Fantasy, Mysterium
Film nr.: 820
Det
- Visa fler...

Skådespelare:

Jaeden Lieberher, Jeremy Ray Taylor, Sophia Lillis, Finn Wolfhard, Chosen Jacobs, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Bill Skarsgård, Nicholas Hamilton, Jake Sim, Logan Thompson, Owen Teague, Jackson Robert Scott, Stephen Bogaert, Stuart Hughes

Manus:

Gary Dauberman, Chase Palmer, Cary Joji Fukunaga

Genre:

Drama, Skräck

Alternativ titel:

It: Part 1 - The Losers' Club

Produktionsland:

USA
Med i listor: Medlemmarnas mest betygsatta just nu, Medlemmarnas senast betygsatta nya filmer
Filmnummer: 123519
Diskussioner om Det  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Det (26 st)
haajen (Anmäl)   16:27 20/9
Det är välgjort och välspelat men inte så skrämmande som en hoppats. Skrämmer i korta ögonblick men tempot är för högt och det är för mycket som ska klämmas in för att en verkligen ska få känna den där genuina skräcken. Kanske saknas det lite atmosfär i filmen? Vilket är synd för den ser väldigt bra ut så en önskar att en fick stanna upp och verkligen insupa Derry och alla dess fasor. En bra film, emellanåt en VÄLDIGT bra film men som skräckfilm lämnar den inte så djupa avtryck. Stark 3a.
AddeColciago (Anmäl)   07:57 20/9
Betydligt mysigare än jag trodde. Bra coming of age-film. Skräckelementen var mer standard, kanske till och med lite tråkiga.
Ghostface (Anmäl)   20:17 19/9
Filmen har ingen egen själ utan satsar mer på att vara retro än att bygga upp en stämning.och karaktärer. Filmen har bråttom
Biberkolben (Anmäl)   21:38 18/9
Bra film. På ett filmiskt plan oändligt mycket bättre än miniserien från 1990. Väldigt underhållande och rolig med skitbra skådespelarinsatser från barnen, och även jag gillar 80-talifieringen som tusan! Dock är den inte läskig någonstans. På tok för mycket CGI och på tok för högt tempo. Det blir inte per automatik läskigare bara för att monstren kommer emot dig i samma fart som en långtradare på 120-väg - snarare tvärtom. Dock blev jag ändå som sagt jävligt underhållen och jag älskar Stephen King, så jag gillade detta ändå! Svag fyra.
päronanton (Anmäl)   21:13 18/9
Ja, den var spännande på sina håll, såg den på bio och det förstärker upplevelsen! Den var inte ett dug läskig eller otäck.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Det
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Entertainity AB © 2000-2016 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till ads@n24g.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor