Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 699 Besökare idag: 4 563
annons
Laddar...
 

Dogora

Originaltitel: Dogora - Ouvrons les yeux
Regissör:Patrice Leconte
Utgivningsår:2004
Längd: 80 min
Antal betyg:19 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Dogora:

En dag hör Leconte ett orkesterstycke av den franska kompositören Etienne Perruchon som påverkar honom starkt. Några månader senare blir regissören lika känslomässigt påverkad när han för första gången besöker Kambodja. Han väljer med Dogora att sätta samman upplevelserna. Ingen egentlig dokumentär, snarare vackra bilder från hela Kambodja parade med storslagen musik.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Genre:

Dokumentär, Musikal

Produktionsland:

Frankrike
Med i listor: Stockholm XV Collage
Filmnummer: 26728
Diskussioner om Dogora  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Dogora (1 st)
apmannen (Anmäl)   21/11 2006
Trevande början men den som har tålamod får belöningen i en magisk sista halvtimme, från soptippen och framåt. Filmen blir mer episodisk och musiken tar större plats. För den musikintresserade kan nämnas att corou de berra står för det mesta av körsången vilket ju såklart höjer upplevelsen. För övrigt: Om du har någon släkting som inte kan få nog av barnansikten är detta den perfekta julklappen.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor