Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 471 Besökare idag: 4 762
annons
annons
Laddar...
 

Don Peyote

Originaltitel: Don Peyote
Regissör:Michael Canzoniero, Dan Fogler
Utgivningsår:2014
Längd: 98 min
Antal betyg:15 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Don Peyote:

Warren Allman är en arbetslös stoner som hittar ett syfte med sitt liv efter ett möte med en hemlös man som predikar om att slutet är nära. Påeldad av apokalyptiska drömmar blir Warren besatt av undergångsteorier kring det stundande år 2012 och bestämmer sig för att göra en dokumentär om det. Allt medan hans fästmö är upptagen med att förbereda för deras bröllop.

Liknande filmer

Titel: The Doors
Originaltitel: The Doors
Regissör: Oliver Stone
År: 1991
Genre: Drama
Film nr.: 5101
The Doors
- Visa fler...

Skådespelare:

Dan Fogler, Anne Hathaway, Jay Baruchel, Josh Duhamel, Topher Grace, Wallace Shawn, Annabella Sciorra, Sean Brosnan, Juliette Bennett, Josh Warren, TJ Hassan, Kelly Hutchinson, Meital Dohan, Lauren Francesca

Manus:

Michael Canzoniero, Dan Fogler

Genre:

Drama, Komedi

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 111526
Diskussioner om Don Peyote  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Don Peyote (1 st)
WoodWoman (Anmäl)   27/5 2015
Solklar fyra! Den här filmen har så sjukt mycket i ett, humor, förintelse, våld, konspirations teorier, kärlek. Skumma kreativa scener i drömmar och det undermedvetna och de mänskliga psyket allt detta utan att det blir rörigt. Hade gärna kunnat vara längre. Underhållning på högnivå. Framförallt hade den ett vackert budskap. Se värd, underligt att det är så få som verkar känna till denna film.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor