Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 488 Besökare idag: 5 513
annons
annons
Laddar...
 

Drainiac!

Originaltitel: Drainiac!
Regissör:Brett Piper
Utgivningsår:2000
Längd: 81 min
Antal betyg:3 betyg
Betygsätt:

Om Drainiac!:

Julie är en amerikansk tjej som har ett ansträngt förhållande till sin pappa efter att hennes mamma dog ett år tidigare. Trots att det är lördag tvingas hon ensam och obetald hjälpa sin pappa med att städa ett gammalt hus som ska renoveras ute på landet. Till Julies glädje har hennes kompisar tröttnat på att hänga i gallerian som helgnöje och bestämmer sig för att åka ut och hjälpa till med huset. Men vad de inte vet om är att det finns något mer i byggnaden. I huset och dess omnejd lurar ett tentakelmonster som kan ändra form och som färdas med vattnet. Utöver att väcka förargelse genom att spruta ner ungdomarna med vatten så är monstret även suget på blod. Tur eller otur, så kommer det en mystisk man promenerande till huset och övertalar tonåringarna till att ställa upp på en seans, då han bestämt hävdar att där finns en vattendemon som behöver drivas ut.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Alexandra Boylan, Ethan Krasnoo, Samara Doucette, Rob Gorden, Georgia Hatzis

Manus:

Brett Piper

Genre:

Skräck

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 63586
Diskussioner om Drainiac!  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Drainiac! (1 st)
Rubbermonster (Anmäl)   26/8 2008
Med tanke på att filmen kostade 10000 dollar så är den förvånansvärt bra gjord. Brett Piper kan hantera en kamera och vet hur man maximerar en budget på ungefär ingenting.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor