Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 592 Besökare idag: 4 445
annons
Laddar...
 

Easy A

Originaltitel: Easy A
Regissör:Will Gluck
Utgivningsår:2010
Längd: 92 min
Antal betyg:5267 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Easy A:

Efter en liten, vit lögn om att ha förlorat sin oskuld läcker ut hoppas en präktig flicka på high-school att ryktet ska förbättra hennes sociala och ekonomiska status…
Se filmen på Discshop
29 kr
Fler alternativ

Liknande filmer

Titel: Mean Girls
Originaltitel: Mean Girls
Regissör: Mark Waters
År: 2004
Genre: Komedi
Film nr.: 20009
Mean Girls
Titel: Juno
Originaltitel: Juno
Regissör: Jason Reitman
År: 2007
Genre: Drama, Komedi
Film nr.: 54856
Juno
Titel: Saved!
Originaltitel: Saved!
Regissör: Brian Dannelly
År: 2004
Genre: Drama, Komedi
Film nr.: 22121
Saved!
Titel: Friends with Benefits
Originaltitel: Friends with Benefits
Regissör: Will Gluck
År: 2011
Genre: Komedi, Romantik
Film nr.: 86807
Friends with Benefits
Titel: The DUFF
Originaltitel: The DUFF
Regissör: Ari Sandel
År: 2015
Genre: Komedi
Film nr.: 114004
The DUFF
- Visa fler...

Skådespelare:

Emma Stone, Penn Badgley, Amanda Bynes, Dan Byrd, Thomas Haden Church, Patricia Clarkson, Cam Gigandet, Lisa Kudrow, Malcolm McDowell, Aly Michalka, Stanley Tucci, Fred Armisen, Juliette Goglia, Jake Sandvig, Stacey Travis, Morgan Rusler

Manus:

Bert V Royal

Genre:

Komedi, Romantik

Produktionsland:

USA
Med i listor: 2010-tal Top 50
Filmnummer: 82067
Diskussioner om Easy A  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Easy A (272 st)
Filmfantast86 (Anmäl)   22/10 2017
kass
Tim Buckley (Anmäl)   3/7 2017
(rek 3a) Emma Stone och Patricia Clarkson får detta att kännas som en high school film av Woody Allen. I övrigt inget nytt under solen. Men Stone är alltjämt bra.
wasteoftime (Anmäl)   28/9 2016
Bara för att man är medveten om vad man gör, och driver med det, betyder det inte att det är bra. Visst har den här filmen en del roliga vinkningar och stunder av att vara bra, men på det hela når det inte upp till en tvåa. Av flera anledningar. En av dem, är ju inte direkt den här filmens fel, men över lag är jag så rejält trött på "anonym highschooltjej som ingen bryr sig om, ändrar beteende och nu bryr sig alla" - och så är det givetvis vackra kvinnor som spelar rollerna. Inte den här filmens största brist, dock, bara en parantes jag behövde ha ur mig. Trots den lite lättsammare hållningen filmer har till sig själv och sin genre så funkar det inte riktigt, det är för mycket feelgood och för lite faktiska problem. Och karaktärer som inte känns direkt realistiska. Nä, 0,0 på SH-skalan och tummen upp för ett tapper försök.
marleey (Anmäl)   17/6 2016
En rätt så rolig film med en del skön feelgood. Storyn är tyvärr alldeles för svängig. Det blir lite för överdrivet på alla fronter för att man ska ta den seriöst. Det känns som att Easy-A gärna vill förmedla ett budskap, men storyn är för otrolig för att det ska funka. Bra insatser på skådespelar fronten, framför allt så är Emma Stone sevärd i huvudrollen. En mysig film som i slutändan vill lite för mycket för sitt eget bästa.
NoWireHangers (Anmäl)   28/4 2016
Det finns många skräpiga highschoolfilmer, men den här är riktigt underhållande. Storyn är bra och hjälps av en lysande insats av Stone i huvudrollen, och även många bra birollsskådisar, inte minst Bynes, Kudrow och Clarkson.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Easy A
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor