Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 433 Besökare idag: 4 519
annons
Laddar...
 

A Muse

Originaltitel: Eun-gyo
Regissör:Chung Ji-woo
Utgivningsår:2012
Längd: 129 min
Antal betyg:23 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om A Muse:

En film om förlorad ungdom, kärlek, ensamhet, avundsjuka och poesi. En erkänd poet i 70-årsåldern bor i ett stort hus där hans författarkollega och lärling i 30-årsåldern, som beundrar och ser upp till sin mentor, ständigt är på besök. En dag dyker en 17-årig flicka vid namn Euo-gyo upp i deras liv och börjar städa i hemmet. Det uppstår en nära vänskap mellan flickan och den gamla mannen, där det kanske finns romantiska undertoner. Och den yngre författaren blir avundsjuk på flickans relation med hans mentor.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Park Hae-il, Kim Mu-yeol, Kim Go-Eun, Jeong Man-shik, Park Cheol-Hyeon, Jang Yun-sil, Jeong Seo-in, Kim Kyeong-il, Ahn Min-Yeong, Im Mi-Yeon

Manus:

Chung Ji-woo

Genre:

Drama, Romantik

Alternativ titel:

Eungyo, Eun Gyo

Produktionsland:

Sydkorea
Filmnummer: 99516
Diskussioner om A Muse  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om A Muse (3 st)
HerrNenne (Anmäl)   16/9 2012
allvarlig, vacker.
Hindsight (Anmäl)   12/8 2012
Oehört bra skådespel, vacker kinematografi, grym story. Kort och gott: se den
maldoror (Anmäl)   2/8 2012
Det börjar finstämt och trevande, fotat i ett vackert dovt pastelaktigt ljust och det förtsätter att treva och att vara finstämt och blir sedan sorligare och mer tragiskt. Det trevar i sorgligheten och filmen bara förtsätter och förtsätter och när den är slut fortsätter det att treva ändå och man tänker som Strindberg att det är synd om människorna och finner lite tröst i det.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
Adhype AB © 2000-2019 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@adhype.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor