Aktuellt

Utgivningsår:1999
Längd: 139 min
Betygsätt:

Om Fight Club:

Vår berättare lever ett vanligt liv och hatar det. En dag träffar han Tyler Durden som anser att det bara är genom smärtan och kampen som en man kan känna att han lever. Tillsammans startar de en hemlig klubb där unga män får utlopp för sina frustrationer genom slagsmål.

Liknande filmer

The Machinist
The Game
V för Vendetta
Nördskolan
Stay
- Visa fler...

Skådespelare:

Brad Pitt, Edward Norton, Helena Bonham Carter, Meat Loaf, Jared Leto, Zach Grenier

Manus:

Jim Uhls

Genre:

Drama, Kriminalare, Thriller

Produktionsland:

Tyskland, USA

Recension Fight Club

- Ola_Schubert sätter betyg 5 och skriver:
Jag behöver väl knappast tillägga att foto, klippning stämning och skådespelarinsatser, samt en massa detaljer i övrigt, är i absoluta toppklass hos en film som, inte bara jag, utan många, många andra, betecknar som den bästa film som någonsin gjorts. Men dessa områden skulle, var för sig, kräva egna recensioner, så jag avstår ifrån att gå in på allt detta. Istället så kommer nu min diskussion om filmens...

Recension av Fight Club - Läs hela!

Med i listor: Drama Top 50, Filmer flest filmtipsare äger, Filmtipset Top 30, Filmtipsets Topp 250, Kriminalare Top 50, Medlemmarnas favoritfilmer, Populärt och billigt, Thriller Top 50
Filmnummer: 76
Kommentarer om Fight Club (1794 st)
Kvalsternackan (Anmäl)   13:14 11/3
Helt enkelt en av mina favoritfilmer! Har sett den ett flertal gånger och gillar den mer och mer!
kissmestupid (Anmäl)   18:31 9/3
Bra film. Hade dock gillat den mycket mer om det inte vore för alla gånger man har fastnat under en takfläkt med Missförstådda Killar Som Gillar Fight Club. Håll käften och kamma er för fan.
whereiswinston (Anmäl)   18:46 8/3
Hade lite jobbigt med att kolla klart på den först, det blev många pauser för att göra annat. Slutet dock.. är en helt annan sak. Otroligt.
Myeuphoria (Anmäl)   00:39 5/3
Helt störd! Kärlek på denhär!
znail (Anmäl)   20:32 1/3
Tillsammans med bl.a. Nyckeln till frihet en av världens mest överskattade filmer. Den är väl inte direkt dålig, men den grabbigt kvasifilosofiska approachen är för grund och intetsägande. Jag vill jämföra filmen med att möta en påträngande försäljare, allting trycks ner i halsen på en och man lämnas inget utrymme för reflektion - och efteråt känner man sig mest lurad och besviken.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Fight Club
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten