Aktuellt

Utgivningsår:1954
Längd: 100 min
Betygsätt:

Om Flicka utan namn:

En mordrättegång pågår i Stockholms rådhusrätt. Första vittnet är fru Elsa Boman och vittnesmålet övergår i en återblick: En kväll när fru Boman kommer hem sent hör hon skott och springande steg i trappuppgången. Hon kontaktar polisen som snart är på plats och konstaterar att en ung kvinna blivit skjuten.

Skådespelare:

Bengt Blomgren, Torsten Lilliecrona, Berit Frodi, Britt Ångström, Helge Hagerman

Manus:

Volodja Semitjov

Genre:

Drama

Produktionsland:

Sverige
Filmnummer: 12648
Kommentarer om Flicka utan namn (7 st)
yrkeschaufföre (Anmäl)   12:08 9/2
Inte jättespännande men snygg och välgjord.
lucius (Anmäl)   19/3 2007
Mycket besynnerliga filmmusik-val. Haderian hadera som theme till busen i filmen är nog det märkligaste exemplet. Ganska mycket efterapning av samtida filmer och stilar från hollywood. film noir främst.
origC-J (Anmäl)   5/3 2007
Överraskande bra kriminaldrama, med anspråk på realism. Lyckas dock inte riktigt bryta sig ur 50-talskonventionerna, men stark trea.
cresta (Anmäl)   2/8 2006
höjer. sättet man skildrar det kriminaltekniskt kallt, är just det som gör den speciell, och före sin tid. jag var bara pucko i min förra kommentar.
baba_jaga (Anmäl)   29/5 2005
Kul idé
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Flicka utan namn
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten