Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 617 Besökare idag: 4 838
annons
annons
Laddar...
 

Flossie

Originaltitel: Flossie
Regissör:Mac Ahlberg
Utgivningsår:1974
Längd: 88 min
Antal betyg:48 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Flossie:

Den oskuldsfulla Flossie kommer till Stockholm från en internatskola i Schweiz. Väninnan Eva presenterar Flossie för den stilige ambassadören Jack Archer. De firar natten tillsammans under alltmer upphetsande former, medan alla tre återberättar en rad sexupplevelser för varandra, naturligtvis återgivna som återblickar.
Se filmen på Discshop
29 kr
Fler alternativ

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Anita Ericsson, Marie Forså, Jack Frank, Rune Hallberg, Kim Frank, Inger Sundh

Manus:

Mac Ahlberg

Genre:

Drama, Vuxenfilm

Produktionsland:

Sverige
Filmnummer: 56106
Diskussioner om Flossie  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Flossie (4 st)
Gordyal (Anmäl)   18/6 2018
Herreminje! Fantastiskt osmaklig film som lockar fram rysningar och illamående - helfestligt! Med repliker som "Våra tungor besökte varje veck och vrå." och "Med sina läppar lämnade hon mig långt efter utlösningen, och då hade alla spår av den försvunnit." så är det bara att kapitulera. (6-/15)
Raimo_1985 (Anmäl)   30/10 2012
2,5...
Dele (Anmäl)   30/4 2012
Endimensionell och ganska tjatig lättporr som emellanåt lyckas med sin strävan att vara sensuell men också förmedlar en unken känsla av exploatering och gubbsjuka.
Daniel Mott (Anmäl)   6/5 2008
Trodde inte porrfilmer var tillåtna på Filmtipset, men men. Såg den här på en gammal VHS och det var mycket håriga bävrar och lite handling.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor