Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 374 Besökare idag: 4 341
annons
annons
Laddar...
 

Framily

Originaltitel: Framily
Regissör:Joachim Hedén
Utgivningsår:2010
Längd: 93 min
Antal betyg:53 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Framily:

När Ethan ärver ett stort gammalt hus norr om San Fransisco, bestämmer han och några av hans vänner sig för att flytta ihop och bilda en "Framily" i ett försök att snabbfixa sina respektive relationsproblem. När Kate som har ett förflutet med Ethan, en dag dyker upp och börjar bli en del av vänskapskretsen – en del av deras "Framily" – ställs deras tillvaro på ända. Ouppklarade och oförlösta känslor kommer i dagen, och alla i huset måste nu konfrontera sina egna motiv till varför de egentligen valt att bo tillsammans.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Richard Gunn, Jennifer Christopher, Jennifer O'Kain, Scott Peat, Benny Harris, Kelly Pendygraft, Reanna Nicole

Manus:

Joachim Hedén

Genre:

Drama

Produktionsland:

Sverige
Filmnummer: 83910
Diskussioner om Framily  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Framily (3 st)
kennert (Anmäl)   14/7 2013
En positiv överraskning.
Mysharry (Anmäl)   7/7 2013
Svensk independentfilm på SVT, hur bra kan det vara, egentligen? Tydligen rätt bra, faktiskt. Ett intressant manus och en bra ensemble räcker ganska långt. Ända till en fyra, om man tänker efter.
erosagape (Anmäl)   20/10 2010
Det roligaste med filmen var att Hedén fanns att prata med efteråt. Filmen i sig... har inte mycken erfarenhet av kollektivboende men där såg jag inte plötsligt några nakna människor. Filmen måttligt engagerande, utom den lille ungens min när "mamma" grät.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor