Aktuellt

Utgivningsår:2004
Längd: 109 min
Betygsätt:

Om Garden State:

Den halvdane TV-skådisen Andrew går på starka antidepressiva medel och lever sitt liv halvt avtrubbad. När hans mor dör beslutar han att göra ett uppehåll med pillerätandet och återvända från Los Angeles till sin barndomsstad i New Jersey för att vara med på sin mors begravning. Han återser sina gamla barndomskamrater och känner sig plötsligt mer levande än någonsin.

Liknande filmer

Elizabethtown
Winter Passing
Mandomsprovet
Lost in Translation
Nói albinói
- Visa fler...

Skådespelare:

Zach Braff, Ian Holm, Natalie Portman, Ron Leibman, Peter Sarsgaard, Ato Essandoh

Manus:

Zach Braff

Genre:

Drama, Komedi, Romantik

Produktionsland:

USA

Recension Garden State

- velvet_heart sätter betyg 5 och skriver:
Regissören, manusförfattaren och huvudrollsinnehavaren är en och samma person i denna underbara dramakomedi. Den lilla mannen bakom den fantastiska filmen är ingen mindre än Zach Braff, kanske mer känd som ”Dr. John 'J.D.' Dorian” från TV-serien ”Scrubs" (går just nu i repris på trean). Garden State kan jämföras med hyllade filmer som ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind” och ”Lost in Translation”...

Recension av Garden State - Läs hela!

Med i listor: Drama Top 50, Filmtipsets Topp 250, Komedi Top 50, Norrköping Filmfestival Flimmer 2005, Romantik Top 50, Skövde Filmfestival 05, Stockholm XV Competition
Filmnummer: 20693
Kommentarer om Garden State (1220 st)
AndreaFurberg (Anmäl)   01:18 5/2
uä vad motbjudande natalie p är här det är så man vill kräkas uuää
AnSyBi (Anmäl)   22:21 19/1
Älskar denna film. Ingenting att se om du föredrar Bruce Willis-genren. Soundtracket är ett måste!
sunvalley (Anmäl)   01:29 12/1
Jag kände mig som Zach Braff på den där festen, emotionally detached.
miks (Anmäl)   15:11 10/1
Soundtracket lyfter verkligen filmer. Colin Hay, The Shins, Coldplay, pricken över moset helt klart.
Bambini (Anmäl)   17:04 3/1
Man måste nästan vara beredd på att bli besviken när folk haussar en film. Besviken blev jag, även om filmen som sådan landar på en stabil 3:a
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Garden State
  Gå till filmforum  Till filmforum
Se filmen
Bästa pris
Betyg
Listor
Entertainity AB © 2000-2009 Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor
Logga in!
Bli medlem!
Nyheter Verktyg Stödmedlem Senaste recensionerna Senaste kommentarer Senaste kolumnerna Statistik Online just nu
På Bio just nu Biopremiärer Biorecensioner Sök
DVD-toppen DVD-releaser DVD-recensioner Sök
TV, filmtablån TV-kolumnen Sök
Filmtipset Topp 250 Senast inlagda Mest betygsatta Mest betygsatta du inte sett Alla i bokstavs-ordning
Min Sida Filmdejt Filmtips Vänner online Min filmsamling Mina listor Mitt forum Svarsforum Sök Medlem
Filmsnack Listor Lek & Rösta Analys Recensioner
Om Sajten