| Originaltitel: | Garden State |
| Regissör: | Zach Braff |
| Utgivningsår: | 2004 |
Längd: | 109 min
Betygsätt:
Om Garden State: Den halvdane TV-skådisen Andrew går på starka antidepressiva medel och lever sitt liv halvt avtrubbad. När hans mor dör beslutar han att göra ett uppehåll med pillerätandet och återvända från Los Angeles till sin barndomsstad i New Jersey för att vara med på sin mors begravning. Han återser sina gamla barndomskamrater och känner sig plötsligt mer levande än någonsin. |
Liknande filmer |
| - Visa fler... |
Skådespelare: | Zach Braff, Ian Holm, Natalie Portman, Ron Leibman, Peter Sarsgaard, Ato Essandoh |
Manus: | Zach Braff |
Genre: | Drama, Komedi, Romantik |
Produktionsland: | USA |
Recension Garden State - velvet_heart sätter betyg 5 och skriver: Regissören, manusförfattaren och huvudrollsinnehavaren är en och samma person i denna underbara dramakomedi. Den lilla mannen bakom den fantastiska filmen är ingen mindre än Zach Braff, kanske mer känd som ”Dr. John 'J.D.' Dorian” från TV-serien ”Scrubs" (går just nu i repris på trean).
Garden State kan jämföras med hyllade filmer som ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind” och ”Lost in Translation”... |
| Kommentarer om Garden State |
(1220 st) |
| uä vad motbjudande natalie p är här det är så man vill kräkas uuää |
| Älskar denna film. Ingenting att se om du föredrar Bruce Willis-genren. Soundtracket är ett måste! |
| Jag kände mig som Zach Braff på den där festen, emotionally detached. |
| Soundtracket lyfter verkligen filmer. Colin Hay, The Shins, Coldplay, pricken över moset helt klart. |
| Man måste nästan vara beredd på att bli besviken när folk haussar en film. Besviken blev jag, även om filmen som sådan landar på en stabil 3:a |
Fler kommentarer till Garden State |
Till filmforum |