Betyg idag: 565
Längd: | 103 min
Antal betyg: | 361 betyg |
Betygsätt:
Filmtipset-betyg: |
Om Geralds lek: Ett par vill krydda sexlivet i en öde stuga, men leken förvandlas till en mardröm när han plötsligt dör och hon är fastbunden vid sängen, samtidigt som något övernaturligt verkar iaktta henne. |
Liknande filmer |
År: 2007
Genre: Thriller, Skräck
Film nr.: 56682
- Visa fler... |
Skådespelare: | Carla Gugino, Bruce Greenwood, Chiara Aurelia, Carel Struycken, Henry Thomas, Kate Siegel, Adalyn Jones, Bryce Harper, Gwendolyn Mulamba |
Manus: | Mike Flanagan, Jeff Howard |
Genre: | Thriller, Skräck |
Produktionsland: | USA |
Kommentarer om Geralds lek |
(22 st) |
En stämningsfull och stundtals läskig film som varaktigt höll mig i sitt grepp. |
Lite småflummigt upplägg med "drömmarna", men det fungerar oväntat bra! Dessutom några riktigt vidriga scener som verkligen får en att vrida på sig i soffan. |
Väger mellan en trea och en tvåa för mig. Vissa scener väldigt bra och obehaglig på sina ställen men samtidigt jäkligt seg mellan varven. Väldigt skum film. Svårt att bestämma mig för vad jag egentligen tyckte. |
Sett väldigt blandat om den här så förväntningarna var väl lagom måste jag säga. Men blev positivt överaskad, andra halvan av filmen är faktiskt riktigt bra och den har en väldigt bra reveal i slutet som jag inte hade förväntat mig! |
Helt okej stillsam rysare. Lite väl klen kanske. Hände väldigt lite. Lite för få spänningsmoment. Hade några riktigt fina scener, men känns som man kunde gjort något bättre med samma plot. |
Fler kommentarer till Geralds lek |
Till filmforum |