Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 572 Besökare idag: 4 352
annons
annons
Laddar...
 

Glass

Originaltitel: Glass
Regissör:M Night Shyamalan
Utgivningsår:2019
Längd: 129 min
Antal betyg:106 betyg
Betygsätt:
Filmtipset-betyg:

Om Glass:

Glass tar vid där Split slutade och Dunn jagar nu Crumbs övernaturliga alter ego The Beast i en allt intensivare jakt. I skuggorna väntar Price, som sitter inne med avgörande hemligheter rörande de bägge männen.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

James McAvoy, Bruce Willis, Samuel L Jackson, Anya Taylor-Joy, Sarah Paulson, Spencer Treat Clark, Charlayne Woodard, Luke Kirby, Adam David Thompson, M Night Shyamalan, Shannon Destiny Ryan, Diana Silvers, Nina Wisner, Kyli Zion, Serge Didenko

Manus:

M Night Shyamalan

Genre:

Drama, Thriller, Skräck, Science Fiction, Mysterium

Produktionsland:

USA
Med i listor: Medlemmarnas senast betygsatta nya filmer
Filmnummer: 128515
Diskussioner om Glass  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Glass (13 st)
PeterTheW (Anmäl)   16:38 29/1
Svag trea. Split och Unbreakable är betydligt bättre på alla plan. McAvoy är suvern, det är kul att se Willis för en stund borta från de lågbudgetkalkoner han förpassats till, men... Ja. Det är intressant på många sätt, twisten är härligt Shyamalansk, men åter - Han borde inte ägna sig åt att skriva manus på egen hand.
Hengman (Anmäl)   09:39 28/1
Många bra ingredienser, såsom roliga superhjältar och bra skådisar, som dessvärre kokas ihop till en smaklös soppa som känns billig.
Djason (Anmäl)   23:08 26/1
James McAvoy är helt fantastisk och är helt klart filmens behållning. Ganska utdragen film och med en del mediokra effekter. Som vanligt med Shyamalans filmer har de alltid scener som man skrattar åt men som troligtvis inte ska vara roliga. Hur som helst är det en bra film men absolut ingen fullträff.
pungsnigel (Anmäl)   07:58 26/1
De finns ju en tydlig idé men tyvärr lyckas han inte knyta ihop de riktigt.
myslas (Anmäl)   21:13 23/1
Shyamalan försöker med Glass göra med superhjältegenren ungefär vad Scream gjorde med skräckgenren, mycket meta över alltihopa. Den håller inte alls samma klass som Scream (eller Unbreakable och Split för den delen) men det är betydligt intressantare än mycket av det som Marvel och DC spottar ur sig. Den har sina brister och underhållningsvärdet är kanske inte det största men det blir inte ointressant i alla fall.
  Det finns fler kommentarer  Fler kommentarer till Glass
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor