Som besökare på Filmtipset samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!
 
Betyg idag: 963 Besökare idag: 4 547
annons
annons
Laddar...
 

Gömstället

Originaltitel: The Hiding Place
Regissör:James F Collier
Utgivningsår:1975
Längd: 150 min
Antal betyg:8 betyg
Betygsätt:

Om Gömstället:

En sann historia om en familj som gömmer judar i sitt hem under Andra världskriget. Allt avslöjas av Gestapo, och familjen skickas till koncentrationsläger. Man får följa systrarna när dom under fruktansvärda förhållande lever i koncentrationslägret. Det enda som gör att dom uthärdar det hela är deras tro på Gud.

Liknande filmer

- Visa fler...

Skådespelare:

Jeannette Clift, Julie Harris, Arthur O'Connell, Paul Henley, Pamela Sholto, Robert Rietty, Richard Wren

Manus:

Lawrence Holben, Allan Sloane

Genre:

Krig

Produktionsland:

USA
Filmnummer: 35416
Diskussioner om Gömstället  (0 diskussioner)
Det finns inga diskussioner här just nu
Starta ny diskussion
Kommentarer om Gömstället (3 st)
Dream (Anmäl)   23/10 2015
Nja en Godkänd film! Men håller inte riktigt längre börjar bli för gammalt och om man jämför med filmer som kom på 80 och 90 talet! Blandannat Flykten från Sobibor, Schindler's List och Anne Frank: The Whole Story från 2001 som även dessa är gjorda av en Amerikanska skådespelare, då märker man hur gammal denna film är tyvärr i detta tema.
Bumbi78 (Anmäl)   19/5 2014
med tanke på antal betyg här på ft måste detta vara en grymt underskattad och bortglömd film. Inget man ej sett förut kring ämnet, men dramat är mycket välgjort, både skådespelarmässigt och produktionsmässigt. Gott om religiösa undertoner genom hela filmen, men detta är inget som stör helhetsintrycket nämnvärt.
charmtrollet24 (Anmäl)   22/1 2006
älskade boken. Filmen är okej.
  Gå till filmforum  Till filmforum
Betyg & Kommentarer
Listor
Dela
SESN AB © 2000-2017 Om du vill kontakta oss gällande annonser, maila till info@sesn.se Om Filmtipset Kontakt Medhjälpare Länkar Hjälp Regler & Villkor